Odi na Settings/Podešavanja i odaberi Master reset/Tvorničke postavke i kad te pita šifru ukucaj 12345 ili 0000 ili 00000.
Ne može se ništa zablokirati ako promašiš šifru
Pozdrav!
Kupio sam rabljenu Nokiu 6600, ima dosta aplikacija, a zelim ih se svih rijesiti, napravio sam back-up preko pc-suita, potrebnije programe bi instalirao. Zanima me kako formatirati da se svi podaci i aplikacije izbrisu osim onih standardnih koje se dobiju s novim mobitelom. Zahvaljujem....
Odi na Settings/Podešavanja i odaberi Master reset/Tvorničke postavke i kad te pita šifru ukucaj 12345 ili 0000 ili 00000.
Ne može se ništa zablokirati ako promašiš šifru
u stendbay-u utipkaš *#7370#
To bi ti trebalo biti to...
Ako ti to ne pomogne, onda probaj kombinaciju
Isključi mobitel, stisni zelenu slušalicu i * i br. 3 , drži sve zajedno te upali mobitel ... ovo drugo ti vraća tvorničke postavke... mislim da ti je to bolje...
Inače, koristi PRETRAŽIVANJE... bilo je sličnih tema
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala, mogu li kako pobrisati sve programe, osim onih u orginalu, s memory kartice
Formatiraj mem karticu
ok, ima li kakav kod ili postupak za to
Što, imaš tvorničku MMC od 32MB?
Podatke na kartici ne možeš sačuvati, odn. da MMC možeš vratiti na "tvorničke postavke". Slično kao s CD-om ili bolje, kazetom na VCR-u.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imam 128 Mb memory card, moze li se kako formatirati iz mobitela?
Pa to ti kažem da napraviš, nemam 6600 ali imam isto symbian n70 i mem kartica se formatira ovako:
Alati->Memorija i onda odabereš Opcije i tu imaš za odabrati Formatiraj mem karticu.
Mislim da ćeš se snaći...![]()
Hvala, stvarno neznam sto mi je danas, inace rasturam ovakve stvari, a ovo nisam mogao nac, thnx......![]()
Bookmarks