Nisam imao nokiu ali sam nešto slićno napravio na k-700 dok sam ga imao.
Možda si izbrisao u postavkama za poruke onaj broj od operatera pa zato ne može poslati poruku
Najednom vise nemogu poslat poruku. Kad ju napisem i kad ju posaljem i ne dobivam izvješće. I kad otiđem pod poruke i outbox vidim da ispod te poruke pise waiting i kad na nju stisnem options i send tad ju posalje bez problema. Poruke prima i sa razgovorima je sve u redu. Resetirao sam mob i formatirao MMC. Neki dan sam sprobavao razne kodove , možda je u tome problem. Pomagajte ljudi!!!
POzdrav!!!
Nisam imao nokiu ali sam nešto slićno napravio na k-700 dok sam ga imao.
Možda si izbrisao u postavkama za poruke onaj broj od operatera pa zato ne može poslati poruku
I feel the need -the need for speed!!!!!
-Ja mislim da je izbrisao taj broj da uopce ne bi mogao slati poruke!!!Izvorno postao ledeni
Da točno nisam sve proćitao kako spada![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Pogledaj dal ti je outbox pun... možda zbog toga neće...
jesi probao sve vratiti na tvorničke postavke? Meni se ti nikad nije desilo dok sam imao 6600 niti sad sa 6630
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Outbox mi je prazan, foratirao sam mem. card. Postavke vratio na tvornicke. Ali ipak je isto.
kao i mnogim drugim ovdje na forumu, jedno što ti možda može pomoć je hard format, ovako nagađat što si radio s kodovima je teško, osim ako nisi instalirao MUMSMS aplikaciju, onda znam što je.Izvorno postao Crash&Burn
Ja sam imao sličan problem, i onda sam doznao da mi je neki antivirus koji sam imao instaliran blokirao poruke.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Imao sam MumSMS
e u tom grmu leži zecIzvorno postao Crash&Burn
zašto ti ne radi, odgovor ovdje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=839
Hvala ti ali moj problem je malo drukcije priride. Meni je problem kad posaljem poruku i vidim u kutu onu strijelicu i nikad da se makne i otiđem pod outbox i vidim da kod te poruke pise waiting i kad na nju stisne options i send tad ju tek posalje. S ovime sta si opisao nemam problema (poruke mi dolaze normalno).
Pozdrav!!!
Bookmarks