razmišljam između ova dva mobitela..
znam koje su prednosti 6630, symbian i te gluposti, ali mi dajte neki mali opis i zašto bi ili nebi trebao uzeti navedeni mobitel..
razmišljam između ova dva mobitela..
znam koje su prednosti 6630, symbian i te gluposti, ali mi dajte neki mali opis i zašto bi ili nebi trebao uzeti navedeni mobitel..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Mislim da je ovo vec postalo dosadno ponavljati... Symbian bas i nije usporediv sa dummy mobitelom.
Imao sam oba moba, E1000 sam imao tek kad je dosao i nije me niti malo impresionirao, jedino je ekran stvarno bio odlican, ali mobitel kao takav je tipican motorola "triplets" mobitel sa par dodataka koji ostali nemaju.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
6630 , jednom u ruci je dovoljno da covjeka impresionira , imao jedan i sad vrebam negdje opet jos jedan .
ili da umjesto svega toga uzmem neki PDA..
vidio sam povoljno ipaq 1950, kakav je za razliku od 1940, jer sam taj model imao..
sorryte na offtopicu, ali me i to zanima..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Sve ovisi sto trebas... Ako si imao symbiana (a imao si PPC) naprosto odvazi koje mogucnosti su ti vazne i zelis ih uvijek imati uz sebe.Izvorno postao Bronth
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
imao sam symbian i PPC, i jedino što sam radio sam slušao muziku i gledao videe..
vidio sam danas taj 6630 i očarao me..
full je nekako jedinstven, sitno je građen iako svi govore da je glomazan i dobar mu je symbian..
e sad je jedini problem što nemogu naći nekoga tko prodaje 6630..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Bookmarks