Kupio sam Nokiu 6630 u 10 mjesecu 2005 u VIP-u. Od tada pa do danas bila je 4 puta u Mobisu na tkz. popravku. I naravno u svih tih 4 puta receno mi je da je s mobitelom sve u redu. Od samog pocetka, slabije se cuje na zvucnik prilikom razgovora. Recimo sad nazovem nekoga, necujem ga gotovo nikako a pojacano je do max., prekinem, ponovo ga nazovem, cuje se previse, moram smanjit...S pocetka, cim se nesta spoji na bluetooth resetira se mob. Spojim bluetooth slusalicu, mob se odma resetira. Uspijem ju spojit, zove me netko, javim se, razgovaram recimo 10 sec i resetira se mob, pritom gubi sve podatke o pozivu.
Razgovoram s nekim, mob se sam od sebe resetira...
Jednom u ta 4 puta je mjenjan software i sad nemam problema sa bluetooth-om i resetiranjem, manje se resetira, gotovo nikako. Neki dan mi se resetiro, nakom 3 mjeseca rada bez problema. Ali i dalje je ostao problem cujnosti, slabije se cuje i na zvucnik, i kada ga ukljucim na razglas.
Inace sa mobom prvenstveno razgovaram, prosjek 2,5h dnevno, vec imam malo manje od 400h. No to nebi smio biti problem.
Koristio sam prije 6630, 7610, i sada jos zalim sto sam ju zamjenio, jer snjim nisam imao nikakvih problema.
Zbog ovih problema sa 6630, razmisljam na prelaz na series 40, Nokiu 6280...
Ima li netko rjesenje ili komentar na moj problem?

Odgovori uz citat
Bookmarks