Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Tema: Gasenje N70!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gasenje N70!

E ovako u ovom pitanju imaju dva podpitanja.
    1)Kada spojim mobac s usb kabelom,jednostavno se ugasi i zasteka(ekran ne svijetli a na ekranu pise NOKIA,i jedino pomaze vadjenje baterije)
    2)Kad instaliram original sa nokiine stranice Adobe acrobat reader i Quick office,mob mi se stalno restartira,i sve dok to ne zbrisem.

Za ovo drugo jos kuzim da eventualno ima bugova,ali ovo prvo nemam blage.Pa pomagajte

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo bi trebalo u Symb Nokia ići...

Ovo prvo mi stvarno nije jasno... Ja kada spojim svoju 6630 sa kompom preko USB-a, pojavi se neka ikonica na displeju i sve radi super...
    Može biti da je do softa na mobu, možda bi fleshanje pomoglo. Ako imaš garanciju odi u servis da ti stave novi soft...

Ovo drugo, stvarno može biti da je bugovit taj soft... Jesi probao instalirati te aplikacije, skinute sa recimo dotsisa. Jel ti one rade normalno? Ako da, onda nemaš potrebe stavljti te sa Nokiine stranice...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico86
    Evo bi trebalo u Symb Nokia ići...

Ovo prvo mi stvarno nije jasno... Ja kada spojim svoju 6630 sa kompom preko USB-a, pojavi se neka ikonica na displeju i sve radi super...
    Može biti da je do softa na mobu, možda bi fleshanje pomoglo. Ako imaš garanciju odi u servis da ti stave novi soft...

Ovo drugo, stvarno može biti da je bugovit taj soft... Jesi probao instalirati te aplikacije, skinute sa recimo dotsisa. Jel ti one rade normalno? Ako da, onda nemaš potrebe stavljti te sa Nokiine stranice...
    Ma i meni pokaze,ali se restarta,a nekad to napravi(kad trazi drivere)a nekad ne.Ko promjenjivo vrijeme.

A ovo sa dotsisa sve stima,mislim uzasno je to da sa njihovih stranica aplikacije ne rade

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koja ti je verzija softwera

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još nisam čuo da je ijedna N70 imuna na bugove.. Odnosno da ih nema.. Od gašenja preko blokiranja do toga da uvijek zvoni nokia tune koji god mi MP3 bio namješten za zvono...

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerojatno imaš staru verziju softvera (čujem da je ona što počinje s 3.nešto-koma).
    Napravi backup podataka i u Mobis (ako je kupljen na bijelo), ako ne, lokalni serviser.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire
    Bodovi
    7.420
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.420, Nivo: 20
    Bodovi: 7.420, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile poruka

= Citat = Izvorno postao ::wrangler::
    Još nisam čuo da je ijedna N70 imuna na bugove.. Odnosno da ih nema.. Od gašenja preko blokiranja do toga da uvijek zvoni nokia tune koji god mi MP3 bio namješten za zvono...

Moja jeste kupis original i sve fercera

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I moja je original bila prijatelju.. Sa 2 god garancije pa sam je prodao nakon 4 mjeseca agonije..

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I moja je original bila prijatelju.. Sa 2 god garancije pa sam je prodao nakon 4 mjeseca agonije..
    sto je bilo s tvojom n70?

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    E ovako u ovom pitanju imaju dva podpitanja.
    1)Kada spojim mobac s usb kabelom,jednostavno se ugasi i zasteka(ekran ne svijetli a na ekranu pise NOKIA,i jedino pomaze vadjenje baterije)
    2)Kad instaliram original sa nokiine stranice Adobe acrobat reader i Quick office,mob mi se stalno restartira,i sve dok to ne zbrisem.

Za ovo drugo jos kuzim da eventualno ima bugova,ali ovo prvo nemam blage.Pa pomagajte
    Tu Nokiu n70 koju imaš, to je nekad davno bila moja Nokia Meni je na njoj sve radilo, instalirao sam software koji sam dobio na CD-u s mobom...ja bih prije rekao da si u mob ubacio neki virus koji ti se manifestira na taj način...meni se ni jedanpu nije zablokirao, sve je radilo ko po uzici, čak mi je i baterija trajala 3-4 dana...istina, ta N70 ima verziju softwarea 3.nekaj, al nisam imao problema...
    Bom Chicka WahWah

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo moja kupljena u trgovini u 11. mjesecu i do sada nisam ni jedan jedini bug primjetio. Radi savršenoi ja sam prezadovoljan

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg
    sto je bilo s tvojom n70?
    Nadam se da je u pitanju bio samo lemon, ali totalno sam razočaran njome: nakon 4 mjeseca maženja i paženja, držanja u futroli itd - onaj metalni dio okolo je bio katastrofalno izgreban, dan danas mi nije jasno OD ČEGA - valjda od pogleda? Boja se počela ljuštiti, najprije na poklopcu RS-MMC kartice (onom jadnom, PVC poklopcu za kojeg mi nije jasno čija ga je logika i koja politika napravila takvog), a potom i na stražnjem kliznom dijelu, najčešće na rubovima.. Tipke su se počele guliti; posebice ljestve. Ne bih ni primjetio u startu da nije svjetlo noću puštalo na rupama.. Onaj klizni poklopac kamere je u početku bio (ajde) koliko-toliko čvrst, kasnije katastrofa - otvarao se usred razgovora samo premještanjem telefona iz ruke u ruku (palila se kamera) pa sam ga morao fiksirati otvorenog dvostrano ljepljivom trakom. Ajde nema veze. Software?? KATASTROFA! Iako je lijepo zamišljen; sve to lijepo izgleda, ali - ALI..
    Bugovi, gašenje, blokiranje, blesiranje, ne pušta MP3 uvijek za zvono nego default melodiju (Ako ikada više čujem Nokia tune kod nekoga, ne odgovaram za postupke! ).. Evo to je ono što me KONSTANTNO živciralo.. Konstantno.. Bugovi su bili od starta neki, neki su se izrodili valjda, ili ja to nisam vidio odmah (ili nisam želio priznati), sve ga držim i mislim, ajde dobro novi firmware kad tad, a onda su počele mehanička za_ebavanja.. I to je bilo to.
    • Dizajn:
    • 5/5
      Ergonomija:
    • 1.5 / 5
      Software:
    • 1 / 5

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da je u pitanju bio samo lemon, ali totalno sam razočaran njome: nakon 4 mjeseca maženja i paženja, držanja u futroli itd - onaj metalni dio okolo je bio katastrofalno izgreban, dan danas mi nije jasno OD ČEGA - valjda od pogleda? Boja se počela ljuštiti, najprije na poklopcu RS-MMC kartice (onom jadnom, PVC poklopcu za kojeg mi nije jasno čija ga je logika i koja politika napravila takvog), a potom i na stražnjem kliznom dijelu, najčešće na rubovima.. Tipke su se počele guliti; posebice ljestve. Ne bih ni primjetio u startu da nije svjetlo noću puštalo na rupama.. Onaj klizni poklopac kamere je u početku bio (ajde) koliko-toliko čvrst, kasnije katastrofa - otvarao se usred razgovora samo premještanjem telefona iz ruke u ruku (palila se kamera) pa sam ga morao fiksirati otvorenog dvostrano ljepljivom trakom. Ajde nema veze. Software?? KATASTROFA! Iako je lijepo zamišljen; sve to lijepo izgleda, ali - ALI..
    Bugovi, gašenje, blokiranje, blesiranje, ne pušta MP3 uvijek za zvono nego default melodiju (Ako ikada više čujem Nokia tune kod nekoga, ne odgovaram za postupke! ).. Evo to je ono što me KONSTANTNO živciralo.. Konstantno.. Bugovi su bili od starta neki, neki su se izrodili valjda, ili ja to nisam vidio odmah (ili nisam želio priznati), sve ga držim i mislim, ajde dobro novi firmware kad tad, a onda su počele mehanička za_ebavanja.. I to je bilo to.
    Ufff kolko si ti problema imao. Ja je sad imam 8 mjeseci i mobitel je ko nov, a cijelo vrijeme je u džepu nezaštičen. Jedino što sam uspio je napraviti malu rupicu na ekranu kad mi je šarafciger pao na mobitel. Ostalo sve 5

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako software je onaj verzije 3.xx ,ali kad sam ga prvi put isao spojit na komp kad sam ga kupio odmah se ugasio i zastekao.Naime nisam uopce stavljao nikakve bezvezne programcice,jedino mp3-ce i one sta sam vec napisao nokiine programcice(quick office i adobe).Naime resetirao sam mob ali full i zasad mi ne radi vise takve poteskoce.Sto se tice mobaca zbilja nije tako jako los,ali prije njega sam imao 6680 s kojom sam bio full zadovoljan(brzina,fotke,blic)e da kod ove njoke mi najvise smeta onaj kao fol "blic"Mislim ne znam sta da kazem,mob bi trebao biti po nekoj logici nasljednik 6680,a pod tim se pdrazumjeva i bolja izrada,kvaliteta,poboljsanja u nekim stvarima st kod prethodnika nije valjalo,a ono blic gori nego kod 6680.Ona je bar imala jak blic i po noci su slike bile prilicno vidljive,a kod n70 uzasno.Ali ok,necemo cjepidlacit,dobar je to phone i kazem ne gledam na takve sitnice,a nemam nikako namjeru popljuvat taj phone i nisam imao,nego me je samo zanimalo kako stvari stoje s njime

Thanks svima na savjetima i svemu!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N70-N80 nseries
    Operater
    HR-VIP - lopine
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    Ovako software je onaj verzije 3.xx ,ali kad sam ga prvi put isao spojit na komp kad sam ga kupio odmah se ugasio i zastekao.Naime nisam uopce stavljao nikakve bezvezne programcice,jedino mp3-ce i one sta sam vec napisao nokiine programcice(quick office i adobe).Naime resetirao sam mob ali full i zasad mi ne radi vise takve poteskoce.Sto se tice mobaca zbilja nije tako jako los,ali prije njega sam imao 6680 s kojom sam bio full zadovoljan(brzina,fotke,blic)e da kod ove njoke mi najvise smeta onaj kao fol "blic"Mislim ne znam sta da kazem,mob bi trebao biti po nekoj logici nasljednik 6680,a pod tim se pdrazumjeva i bolja izrada,kvaliteta,poboljsanja u nekim stvarima st kod prethodnika nije valjalo,a ono blic gori nego kod 6680.Ona je bar imala jak blic i po noci su slike bile prilicno vidljive,a kod n70 uzasno.Ali ok,necemo cjepidlacit,dobar je to phone i kazem ne gledam na takve sitnice,a nemam nikako namjeru popljuvat taj phone i nisam imao,nego me je samo zanimalo kako stvari stoje s njime

Thanks svima na savjetima i svemu!
    imas najbagovitiji softver ja sam imao taj i sam sam ubacio ovaj zadnji v.5xxxxxxxxxxx i neman vise nikakvih problema i jedno 30% mi je mob dobio na brzini u odnosu na onaj stari soft!!!!!!!!

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23981

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vedran/st
    imas najbagovitiji softver ja sam imao taj i sam sam ubacio ovaj zadnji v.5xxxxxxxxxxx i neman vise nikakvih problema i jedno 30% mi je mob dobio na brzini u odnosu na onaj stari soft!!!!!!!!

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23981
    A ja imam v2.xxx i nikakvih problema nemam. Možda i odem update-ati firmware ali ne da mi se jel nemam nikakvih problema

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere
    A ja imam v2.xxx i nikakvih problema nemam. Možda i odem update-ati firmware ali ne da mi se jel nemam nikakvih problema
    svakome preporucam updejt soft pogotovo ako ima 2 ili 3.. jer sve iznad 3 je puuno bolje..ja sam prakticki progledo kad sam nabavio 5 softwer.. iako mogu reci da sa 2 nisam imao problema, ali sa 3 sam imao..tako da mi se bas cini da je 3 losiji od 2.
    Zadnji uredio khideg : 06-07-2006 u 12:52

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg
    svakome preporucam updejt fostera pogotovo ako ima 2 ili 3.. jer sve iznad 3 je puuno bolje..ja sam prakticki progledo kad sam nabavio 5 softwer.. iako mogu reci da sa 2 nisam imao problema, ali sa 3 sam imao..tako da mi se bas cini da je 3 losiji od 2.
    A koje su prednosti petice? Ne da mi se ići do mobisa, biti cijeli dan bez mobitela ako ne dobim nešto za uzvrat. Prije kad sam imao 6600 update-ao sam čim je izašao novi software jel je bilo grešaka. Ovaj radi bez greške

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja na 6681 imam v.3.10.6 i nikakvih problema. Gdje mogu napraviti update i kolika je cijena? (koja je uopće najnovija za 6681?)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja na 6681 imam v.3.10.6 i nikakvih problema. Gdje mogu napraviti update i kolika je cijena? (koja je uopće najnovija za 6681?)
    Za rijeku ne znam ali u Zagrebu možeš u Mobisu i ako si mobitel kupio u trgovini i imaš garanciju update je besplatan inače je nekih 130-140 kn

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možeš i sam, pogledaj starije postove na tu temu... pozdrav, uštediti ćeš 100injak kuna

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma radije platim i nekom s foruma ako ću imati garanciju na rad; ne bih se za_ebavao sam sad radi 100 kn pa da spušim cijeli sistem ako ga zeznem..

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

mozes napraviti kod mene.. osim ako nemas garnaciju pa besplatno u mobisu.

nova verzija ti je ti je 6.09.0

naravno ganracija na rad.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma radije platim i nekom s foruma ako ću imati garanciju na rad; ne bih se za_ebavao sam sad radi 100 kn pa da spušim cijeli sistem ako ga zeznem..
    Upravo to. Ne isplati se riskirati za 100-tinjak kn

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

= Citat = Izvorno postao cyberphere
    A koje su prednosti petice? Ne da mi se ići do mobisa, biti cijeli dan bez mobitela ako ne dobim nešto za uzvrat. Prije kad sam imao 6600 update-ao sam čim je izašao novi software jel je bilo grešaka. Ovaj radi bez greške
    s obzirom na 2 i 3 nebrojene..
    imas linkova u nekoj temi gdje je tocno napisano sto i kako je obnovljeno, ali ovako gledajuci,moze se reci da mob puno brze radi i brze otvaa slike, sprmea slike brze i tako te cake.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. motoV3 gasenje nakon poziva
    By maRxium in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 19-04-2006, 14:43
  2. Program za gasenje TV-a.....
    By kambodza in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 91
    Posljednji post: 20-03-2006, 10:04
  3. Brze gasenje kompa
    By M.M. in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-01-2006, 22:00
  4. program za gasenje pokrenutih aplikacija?
    By rospaya in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 19-12-2005, 19:40
  5. MT 50 - Gasenje
    By Miro in forum Siemens X5x
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 11-03-2004, 23:00

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke