A šta si radio po mobu nedavno? Stavljao flash, flex, LP? Radio nešto sa seemovima? Motokit?
uglavnom kako rekoh,baterija puna, flash je 42. ,flex V3xx.....
nazove me frend i nakon sto prekine(cimanje) jednoistavno se ugasi mob i ne moze se upalit,poslije moram vadit bateriju da dodje na normalu i da ga upalim
pa svi prijedlčozi dobrodosli![]()
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
A šta si radio po mobu nedavno? Stavljao flash, flex, LP? Radio nešto sa seemovima? Motokit?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
zadnje je bilo p2k comanderIzvorno postao BlueDevil
e da dirao sam neke seemove vezano za Video recording
stavio sam sada R374_G_0E.42.10R_reflash_mlp_DC
pa mozda pomogne
eo sredio sam LOCK IT
jednostavno Flashao ga sve radi pozz
Zadnji uredio Inovator : 08-04-2006 u 15:26
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Zadnji uredio Inovator : 18-04-2006 u 01:31
Meni se tak nesto dogadalo nakon sto sam stavio funlightse, stavi neki drugi funlight, imas ih na motomodders.net, meni je to rjesilo problem!
pa onak nista posebno samo sam oslobadjao memoriju stavljao skinove ,vodafon ikone.....
da Funlight sam stavljao neki neam pojma glavno radi funlight!!
Bookmarks