kontakt baterije i moba provjeri
Imam MT50 (soft.v17) star dvi godine.Radija je OK sve do prije par dana , kada se poceja 1-2 puta dnevno gasiti.Nakon paljenja radi normalno.
Greska vjerovatno nije u software-u jer sam ga ponovo flash-a i dogadja se isto,mislim da ni baterija nije u pitanju jer se gasi i kad je prikljucen na punjac.
Ako neko ima kakvu ideju dobro je dosla !
![]()
kontakt baterije i moba provjeri
...ak nije ni to u pitanju,kupi drugu bateriju,il se mjenjaj s nekim na dan-dva za bateriju pa vidi dal će ti se to događat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ili jednostavno gurni papiric i zaglavi bateriju tako da nemoze ispadati... to sam ja radio na mom 1. i najboljem mobu n3310
chevapi for men
Dečki su ti dobro rekli. Provjeri sve kontakte i ležanje baterije. Nije isključeno ni da je baterija nakon dvije godine dala svoje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Provjerio sam sve kontakte i sve je OK.
Kvar nije ni do baterije jer se i sa novom mob. ponasa isto.
Neznam sto bi od elektronike moglo uzrokovati ovakav tip kvara (povremeno gasenje) ?
može biti od loše izvedenog flashanja/unlockanja.
što si radio sa mobom prije nego se je počel gasit?
jeli ti možda pao?
kako si provjerio kontakte?
Jesi li samo skinuo maskicu i izvadio bateriju i tako provjerio?
Moje skromno mišljenje je da si ti nešto zaj.... prilikom flashanja/unlockanja,ili ako ti je pao,da ti je neki od lemova na eeprom čipu malo skrhan-meni se ovo dogodilo sa nokiom
5110 i ovo što pitam su me pitali u servisu kada sam iša servisirat taj mobitel
(u bog te ja se sjećam kaj je neko mene pito prije 2 godine)
@Miro odi na onyx.globalnet.hr/~amarakov . Potraži tamo kako u Programima Kako popraviti mrtav MT 50. Ako zapneš javi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mob.nije padao,a flashanje nije u pitanju jer sam ga flashao tek kad se poceja gasit a do tada je radio OK na original flashu i to oko dvi godine.Poslao: Daniel Morales
može biti od loše izvedenog flashanja/unlockanja.
što si radio sa mobom prije nego se je počel gasit?
jeli ti možda pao?
kako si provjerio kontakte?
Jesi li samo skinuo maskicu i izvadio bateriju i tako provjerio?
Moje skromno mišljenje je da si ti nešto zaj.... prilikom flashanja/unlockanja,ili ako ti je pao,da ti je neki od lemova na eeprom čipu malo skrhan-meni se ovo dogodilo sa nokiom
5110 i ovo što pitam su me pitali u servisu kada sam iša servisirat taj mobitel
(u bog te ja se sjećam kaj je neko mene pito prije 2 godine)
Ma pop....ja je iz cista mira !!!![]()
Pokušaj ovo gore, ako to ne pali, onda je greška vjerojatno hardverska i mora će u servis ili u povijest.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks