U ove vruće ljetne dane kad niti te škole nema - moram priznat da mi je baš ovaj kafić falio...![]()
kaj se čeka da ja prvi nekaj napišem ili? jedino hrc već nekaj reče...
no, okej.. bili smo down, tehnički problemi s bazom podataka i tome slično... sve u svemu, ja u NSBu baš i nisam imao mogućnost se pozabavit s tim do, eto, sada... izgleda da ja moram stvar uzet u svoje ruke da bi se pronašla greška (ako duško navrati nek se sam posipa pepelom...)
no, ajde, ništa strašno... imali ste se prilike malo otkačit odavdje (nemojte mi plakat da vam je falilo... imali ste tjedan dana učiniti neke stvari koje ste već dugo željeli). ali od sada ste ponovno "zarobljenici" ovog internet kafića....
![]()
![]()
![]()
U ove vruće ljetne dane kad niti te škole nema - moram priznat da mi je baš ovaj kafić falio...![]()
She is my sin...
i bilo je vise vrijeme juuuuuppppppiiiiiiiii
Ako si gladan pojedi nesto
I naravnoza Zappana
Forumaš godine :)
jjjoooj bas mi nedostajo ovaj forum.... procitah ta je bilo zbog nestanka struje na floridi gdje je vas server smjesten, koliko mene sjecanje sluzi ovdje kod nas je blackout bio u prosli cetvrtak na 12 h
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Tako ti je kad se Ameri igraju sa strujom, nema veze glavno da mi imamo Zappana.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja bi predložio da se server pomakne u neku pouzdaniju državu![]()
negdje na balkan
Ex-Yu![]()
Forumaš godine :)
Afganistan!![]()
Ili Iraq.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Albanija![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks