A možda ti se telefon prebacio na 3G pa je zato nestao logo.Negdje sam pročitao da je zbog toga,a rješenja zasad nema.
Kad stavim sličicu 96x25 pixela za logo operatera sa fe explorerom neće da mi pokaže sliku na mjestu mreže.kad formatiram tel i postavim onda je ok ali čim prvi put koristim gprs logo nestane.ja nemam pojma šta mu je više.
A možda ti se telefon prebacio na 3G pa je zato nestao logo.Negdje sam pročitao da je zbog toga,a rješenja zasad nema.
Ja sam isto postavio operator logo i sve normalno radi... Mob mi je samo na GSM-u... I kad mi je izabran rad na "obadvije mreže" opet mi se pojavljuje operator logo...
PS: meni je sličica veličine 97x25
E da, a kako maketi operator logo??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bojim se da za maknuti logo moraš resetirati mob. Nisam sto posto siguran, ali tako mi je bilo kad sam si bezveze na 6600 naručio VIP logo (prije 2 god.).
Dao sam frendu da to sredi, ali morao je izbrisati čitavu memoriju iz moba, zato se više ne igram s tim logoima.![]()
sad sam ga prebacio samo na gsm mode i opet neće da postavi.prije sam mislio da je do verzije firmwera ali sad vidim da nije jer sam ga neki dan nadogradio na zadnju verziju v 6.03.08Izvorno postao sms freak
13-02-06
i ja imam tu verziju softa, i sve radi normalno... Al sad mi je problem kako to maket...
Izvorno postao Ićo
uđeš preko fe explorera u C/system/app/phone/oplogo i samo obrišeš taj folder oplogo i restartaš mob.
odgovorenoIzvorno postao Ićo
![]()
Hvala... Napravio sam tako, i sad je sve normalno...
PS: koristi edit i citiraj više ljudi u istom postu...![]()
Pa jel nije 96 x 24 piksela? Ak ne možete maknut logo, napravite u Photoshopu prozirnu sličicu veličine 2 x 2 piksela i spremite je u GIF format.
Problem riješen... Pogledaj post #8...
je tebi rješen.a meni?Izvorno postao Ićo
Meni nakon stavljanja loga, mob se resetira i kad se upali, nakon 4-5 sekundi, pojavi se logo operatora...
A koliko vidim imamo istu verziju softa na mobu, pa stvarno neznam u čemu je problem...
Probaj kad ti nestane logo ici na trazenje mreze, pa izaberi vip. Ima jos ljudi taj problem na n70. Nekako mi se cini da je to do sim kartice i da nema veze s mobitelom!Izvorno postao symbianer
...also known as El'AnDrA...
probao sam i to.možda do kartice,kod mene je još ona bijela vip kartica iz 2000. godine![]()
T-debil logo će raditi bez problema, dok VIP-ov uglavnom neće raditi. Taj problem je prisutan od izlaska 6630 i proteže se i preko novijih mobova. Nije problem samo na Vipu, nego na dosta Vodafone mreža po Europi i kao još nekih.
Znači, svi vi koji mate Vipovu karticu pomirite se sa sudbinom da vam oplogo neće raditi, odnosno radiće kako se njemu svidi.
isti proglem na N70 u makedoniiIzvorno postao symbianer
znam prijatelju razradili smo ga na bureku![]()
ma svugde sam pisao i niko nije nasao problem ...ali tako me nervira sta ne radi do besvesta ....![]()
![]()
meni se dogadja ista stvar. podesim logo u fexploreru (probala sam i sa opmanom), stoji mi nekih 15 min i samo nestane.
Bookmarks