Ako imaš uključenu zaštitu MAC adresama na routeru, moraš na routeru u security settingsima Variu omogućit spajanje.
Molim pomoć
Imam MDA Vario koji se uspješno spoji na router siemens 515 ali ne može proći na internet dali neko možda zna u čemu bi bio problem(kompijuteri u mreži se spajaju bez problema)
hvala
Ako imaš uključenu zaštitu MAC adresama na routeru, moraš na routeru u security settingsima Variu omogućit spajanje.
Testis unnus, testis nullus!
on se spoji na router ali nema prolaz na internet
Probaj sa ovime se spojit http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19581
Imam gigaset SE 555 router. Pokušavam konektirat MDA vario wifijem na njega i ne ide.
Uspjevam spojit vario na router i ići na internet dok je security isključen al čim uključim security na routeru neće se spojit. Security je WPA2-PSK/WPA-PSK. MAC adresses filter je isključen.
Na variu narihtam taj tip authentication(WPA-PSK), data encryption (TKIP), network key.........NEĆE PA NEĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tražio sam okolo po forumima ljudi pričaju da ide ljudi probavaju to što pišu i nama kojima nije išlo ne ide i dalje.
Jel zna netko šta treba napravit!
Please Please Please![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde da se i ja priključim klubu koji se nemože spojiti na net s variom.
U principu, wlan radi, čak sam ga i pingao i radi, ali internet nikako, MAC adresses filter sam isključio, ukljlučio, no svejedno.
Ima li tko kakve pripomoći?
router : ZyXel Prestige 600 series
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks