Stavio sam 1 GB Kingston karticu u Vario, i nabacao ponesto programa na nju. U biti, sve sto je instalirano od dodatnih programa nalazi se na kartici. Ostavio sam Variov system cist. Na ovakav sam nacin instaliravao programe na prethodni uredjaj koji sam koristio (iPAQ 1950) i sve je radilo ultra brzo i sigurno. Sad mi kod pokretanja nekih programa Vario jednostavno zablesi i moram ga resetirati. Najcesce se desava kod pokretanja Resco Explorera i ViaGPS-a. Recimo da se od 10 pokretanja jednom desi da smrzne.
S Pocket Mehanicovim benchmarkom sam provjerio karticu, i brzinu rada i odziv i sve moguce testove, i evo detalja:
min read time: 0,25 ms
max read time: 3,75 ms
avg. read time: 0,36 ms
sectors/block: variable 4-64
sector size: 512 bytes
start sector: 0
end sector: 1953792
total sector read: 1,00 MB
total read time: 903 ms
Inace, scan disk ne prijavljuje nikakve errore, dapace, sve izgleda savrseno.
Isto tako, zanimljivo je da sam neke programe instalirao na Vario prije nego sam imao karitcu, i radili su besprijekorno. Sad kad sam ih instalirao na karticu, ne rade uopce.
P.S.
Nakon umetanja kartice, napravio sma hard reset systema i na cisto ubacio karticu i iznova instaliravao programe.
P.P.S.
Kad sam stavio karticu prvi put u Vario, nisam je formatirao. Jednostavno sam to smetnuo s uma, no kasnije sam razmisljao, kako ni na iPAQ-u nisam formatirao karticu prije rada i sve je radilo bez problema.

Odgovori uz citat
Bookmarks