Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Promjena jezika MDA Vario

Imam jedno lamersko pitanje, ali zateklo me nespremnog...
    Zena se danas vratila iz grada sa iznenadjenjem za mene. MDA Vario. Super, jedino sto imam obicaj prije prevrnut internet, nabavit dodatnog softa i literature te onda otic u kupovinu...
    Dakle kinez neki je u ducanu sve to postekao i pokrenuo kako bi bio siguran da sve radi (najzabavniji dio inace) tako da nisam upucen u sve "first steps", a postoji problem oko jezika. Naime jezik je nizozemski, a kako ovo nije obican vec "pametan" telefon, bojim se da jednostavna promjena jezika ne dolazi u obzir vec cu trebati preinstalirati OS.
    Dobio sam i dva cd-a, jedan s windozama a drugi s aplikacijama. Da ne shebem nesto odma prvi tj. drugi dan, da pitam prvo za proceduru, a nisam siguran jel to na cd-u uopce engleska verzija, jer nigdje nista ne pise. Sta preporucate?
    Druga se stvar odnosi na disebliranje GPRS. Jel to kako moguce? Koristit cu wi-fi, a nebi htio da mi se govno "slucajno" spoji preko GPRS-a na internet.
    croatia.tshirtweb.org

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za promijenu jezika ti netreba reinstalirat OS nego ti treba Engleski ROM. To ti je jedini način da promijeniš jezik. Sve o tome možeš naći ovdje. Mda Vario ti se još zove između ostalog HTC Wizard stoga prošvrljaj po tom dijelu foruma. Kako napraviti upgrade ROM-a(promijeniti jezik) te sve o MDA Variu možeš naći ovdje

Nikada ti se neće spajati preko GPRS-a na Internet ako postaviš da se uvijek spaja preko WiFi-a ili možeš postaviti da izabereš preko ćega da se spaja kada ideš na Internet. Uglavnom kada se spaja piše ujedno i na koji način se spaja. Tako da nemaš brige

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC Touch/MDA vario
    Operater
    vip-kakicu
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skyward-poslao sam ti PM ima dva dana