hej ljudi
trebala bih vas pitati za svajet, pa cijeli zivot imam samo nokie, i opet doslo vrijeme za novi mobitel ali imam dilemu oko toga, ne znam koji da kupim :
6101
6103
ili cak Sony Ericson K700i ili K750i. . .
![]()
hej ljudi
trebala bih vas pitati za svajet, pa cijeli zivot imam samo nokie, i opet doslo vrijeme za novi mobitel ali imam dilemu oko toga, ne znam koji da kupim :
6101
6103
ili cak Sony Ericson K700i ili K750i. . .
![]()
Od ova 4 mobitela koja si navela, kupi K750i, ako imaš priliku...ako biraš između ove dvije Nokije, uzmi 6101 (crnu), jer je puno ljepša od ove 6103...
Bom Chicka WahWah
Ove nokie koje si navela meni nisu baš nešto zato najbolji izbor k750
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
k750![]()
Ovo bi trebalo prebaciti u usporedbe...
Od navedenih mobitela, definitivno K750i...
A ako baš hoćeš neku od tih nokija, onda 6103... Ima Bluetooth, a sve ostalo je mislim isto ko i kod 6101...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ali je memorija mizerno mala.
...uzmi 6103 - dobar mob za tu cijenu, ako ti nije potrebna proširiva memorija... 6600 mislim da nije za tebe jer ženske ne vole takve mobove, a mislim da ne bi ni koristila sve njegove funkcije...Izvorno postao pussy cat
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
inače meni je 6111 je full ženski mob i ima dobar dizajn...jedino je cijena paprena (2900kn)
cijena je paprena i nedaje nista za sto bih ja izdvojio tolko para
ima lijepih zenskih samsunga ako ti je izgled bitan
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-05-2006 u 14:22
pa ono...heheh žensko sam onda shvačate da mi je izgled pomalo bitan, jedino drugo šta mi treba je MP3,bluetooth i camera, i to je to. . . šta će mi drugo uglavnom pričam na mob (jer me drugi zovu a ja nikako da kupim bon) i treba biti dobra baterija...ma htjela bi kupiti K750i ali svi govore kako će me zajebati tipkovnica i bla,bla...a za samsung i nokie (na preklop) mi govore da ce mi brzooo ali jako brzo otići zbog spoja. . . ma brijem da ću na kraju dat pare sisterki i reć da me iznenadi. . .
![]()
...pa glupo je davat 1000 i više kn za mob ak ćeš kasnije jedva kupovat i bonove...Izvorno postao pussy cat
... kupi si neki polovni do 1000kn, imaš ih pun kufer u oglasniku, a možeš i novi Moto v360v, ima ti proširivu mem, mp3, BT a košta 991kn... i zadovoljna...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa prije ce se sjeb.. tipkovnica na sonyericssonu nego flat na samsungu
Bookmarks