pa prije ce se sjeb.. tipkovnica na sonyericssonu nego flat na samsungu
...pa glupo je davat 1000 i više kn za mob ak ćeš kasnije jedva kupovat i bonove...Izvorno postao pussy cat
... kupi si neki polovni do 1000kn, imaš ih pun kufer u oglasniku, a možeš i novi Moto v360v, ima ti proširivu mem, mp3, BT a košta 991kn... i zadovoljna...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa prije ce se sjeb.. tipkovnica na sonyericssonu nego flat na samsungu
ne znam. . .samsung nikako nebi, a niti motorola. . . mislim motorola je mrak izgleda i funkcija ali nikako mi se ne sviđa unutarnje uređenje (kako da to kažem smsi kako izgledaju kad ih pišeš il ti ih netko šalje i sve ostalo). . .![]()
inače i mislim potrošiti do 1000-1300kn tako negdje, ili bi si kupila neki vip paket ili sl. . .baš nemam pojma, cijelo vrijeme se vrtim ugl oko te dvije marke nokia i sony ericsson. . .
![]()
ali većina ljudi navija za K750i mislim da bi si najrađe taj kupila samo da mi se ne s*ebe tipkovnica (jer frendici su svi gumbići na tipkovnici ispadali jedan po jedan. . . zajeb![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-05-2006 u 15:03
mozda v3 pink
pink???
nema šanse, uglavnom ODLUČILA SAM (jeeeeeee!!!)![]()
SONY ERICSSON K750i
ma super je mob, crni, ima punooo opcija i nadam se da će izdržati uz mene...
puno hvala ljudi na pomoći. . .
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-05-2006 u 13:37
Možda bi bila dobra kombinacija Sonyericsson i preklopni model Z520. Cijena mu je na http://www.emshop.hr/ 1234,99 kn što mi se čini dosta pristojno za taj uređaj.
cura je odlucila pa mislim da bi ova tema trebala biti![]()
Bookmarks