moze novalja ,ja ionako ljetujem na pagu![]()
Jeli tko zainteresiran,
za dolazece ljeto,
ili u Zadru npr.?
moze novalja ,ja ionako ljetujem na pagu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja dolazim jedino ako budu opet one orgije na Zrću![]()
to se lako napravi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
malaaaaaaaa,to je zločesto,još si premlada za takve stvari...
ali ja nisam![]()
ja cu samo gledati![]()
može,subota kod frenda,nemoj zajeb....![]()
Mala - voajer. I to je zločesto![]()
a sta cu kad nesmijem nista drugo![]()
tako je,ne smiješ,drinkaj fantu ,gledaj i šuti(ovo zadnje nije nužno)![]()
Pa šta ste se svi okomili na Malu??
@smogovac: valjda si htio reć da ništo nije nužno od toga što si naveo, a ne samo zadnje...![]()
![]()
![]()
Čovječe, vi tu već o okupljanju forumaša, ovog ljeta, a ja mezna ni di ću bit u 5-om mjesecu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma ne 5mj, sredina 7.
smogi pa u petak dodi u khalu,rekli smo da idemo skupa van,nemoj sad...
na zrcu cemo se svi izgubitvodim vas ja kod sebe doma,fino domace vino,smokve,janjetina
![]()
Ma to sam ja rekao da neznam ni di ću biti idući mjesec, a kamoli di ću biti ovo ljeto...Izvorno postao mala
A šta nemaš ništa "jače" od vina??![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ima svega,cak rakije od narande
![]()
Ima li bureka![]()
radi bureke covjek rodom iz bosnedakle dobri su
![]()
a tak i ta sam ovo ljeto ponovno i 5 godinu zaredom radno u papayi
zato tko bude tamo neka se javi na šank!
ja dolazim prvi u papayu,
javim se nebrini
Al se jos nismo dogovorili za meeting......
Kako kaze Mala, ja isto imam oko 2000litara domaceg vina,
mislim da bi trebalo biti dovoljno
Zadnji uredio Stric Dobby : 19-04-2006 u 08:33
s obzirom da sam iz novalje, to neće biti problem......
I'M SUPERMAN!
Damgol, može li se do šanka prošvercat ovo vino pa da još i zaradimo?![]()
Izvorno postao Drug Mile
A Mile Care,
kako se ja toga nisam sitija.
Nevjerovatno.
Izvorno postao Stric Dobby
A striče moj, ideja nije konačna. Prepusti mašti šta se sve može prošvercat i zaradit s obzirom na Zrće![]()
![]()
Biti ću i ja možda dan, dva u Novalji ovo ljeto, samo ne znam kako ćemo se svi naštimati u isto vrijeme![]()
Ne znam više za Novalju, inače sam otišao tamo na koji dan, čisto radi zabave, ali sad je to postalo koma. Gužve svugdje. U gradu, na cestsama, parkinzima, plaži, moru... nemreš si mjesto za ručnik naći, a da ti nije bicikl od nekog čeha iznad glave, ili da nema staklovinja i šprica okolo...
A navečer parking na Zrču - moraš biti bolestan da tamo ostaviš auto, ekipa se naroka pa divlja, skače po autima, baca flaše...
A na šanku (u više-manje svim 'klubovima') se čeka prosječno sat vremena da bi došao na red i da dobiješ cugu. U međuvremenu se oznojiš, dehidriraš i izgubiš volju za životom. O WC-u neću niti govoriti. Koma.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja kad sam bio prošle godine nije bilo tako strašno, dosta smo rano izašli van tako da sam se čak i s autom spustio na parking, nisam čak niti za cugu morao čekati, bili smo u nekoj pripizdini donjoj jer nismo imali ništa rezerviranoKupati se nisam išao na zrče jer mi je to bilo previše
![]()
Možda mi nije bila gužva jer je isti dan bio koncert Thompsona pa je ekipa otišla na stadion![]()
Bookmarks