A Zadar??
Da nadjemo negdi u Zadru?
ja sam već više deset godina na Pagu, trebali ste videti kak je Zrće izgledalo prije 10 godina, bil je jedan disko u koji je dolazilo ljudi, na prste jedne ruke ih se moglo zbrojati, ali doslovno...kakav parking, nije bilo ničeg..
a danas...vikendom izbjegavati, auti su poslagani po cesti gore, na parkingu svi divljaju, stakla, alkohola, droge..prošle godine dođem autom na parking, a neka slovenka mi skoči pred auto i počne plesat i dizat suknju...![]()
A Zadar??
Da nadjemo negdi u Zadru?
Ma to valjda ovisi i o periodu kad si tamo... uglavnom, znam da je ovo kaj sam ja rekao stvarno bilo točno tak...Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zadar zvuči intersantno... Ovo sa Pagom je, na žalost, pušiona (NE u tom smislu, mamlazi nijedni!). Stvarno rpevelika gužva - mada bi Drug Mile & ja mogli dobit penzionerski popust tamo
Zadar je velik, ima mjesta i za popit i za parkirat (ok, pokušavaju krast boce za gašenje požara iz auta - vidi ti koristi!)... Samo vrijeme pogodit - skoro pa nemoguće.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E zato neću doć. Ne dam svoju bocu huliganimaIzvorno postao BlueDevil
![]()
hm hm hm......Izvorno postao Drug Mile
![]()
Izvorno postao whiteboy
ajde za sve ostalo još i kužim ali frende pa kad si kod mene čekao u redu cugu![]()
ljudi, nemojte dolaziti na otok u onom tjednu na prijelazu 7 u 8. mjesec i u osmom prva 2 vikenda. ostalo je ok.
kako ne? bilo je borova koliko hoćeš......Izvorno postao Tyler Durden
nego, jel zna netko jel se gradi još nešto između papaye i aquriusa? nešto se lani bilo pričalo, al izgleda niš od toga.....
I'M SUPERMAN!
na kojem šanku radiš?Izvorno postao damgol
na onom sa koktelima uvijek čekam bar 20 min...
I'M SUPERMAN!
A di su ti to pakli bocu za gasenje,Izvorno postao BlueDevil
nemogu virovati,
jadino ako im nije tribalo nesto za piti vino, onda je moguce,
hehe
To ti je ono, isprazniš prah iz boce, onda unutra napuniš vina, dodaš co2 za pritisak i imaš špricer u pravom smislu riječi. Zato mislim da će u Zadru i okolici ovo lito bit popularan špricer, isključivo zahvaljujući Blue Devilu jer drži bocu vani isto kao rezervnu gumu.Izvorno postao Stric Dobby
Izvorno postao damgol
kaj onda neko besplatno piće dobijemo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
samo treba pokazat nokiu 8800 i imaš sve besplatnoIzvorno postao mala
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ako je samo to,nema problema![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao mala
Samo to MALA, samo to,
nego ljudi mene vec neko vrijeme krpa ideja o jednom opakom tulumu u Zadru,
a vi se zafrkavate,
ajmo budite malo vise aktivni na tu temu,
dajte se izjasnite kada tko dolazi gdje pa da nesto probam izmuckati kod mene...
Cak netrebamo ni ici van, mozemo kod mene doma s tim da cu gumu povuci iz bacve sa vinom direktno u dnevni boravak (da se ne tlacimo sa bocama)![]()
![]()
a vidjet cemo![]()
Evo možda i ja dopalim do zadra-borik![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ah tko će to sad znat,prošle sam bio na srednjem šanku )2 etažaIzvorno postao david_ri
)
a baš i ne vjerujem da is kokotele čekao,barem ne prošle godine jel ih je bilo 3
za razliku od prije kad je bio samo 1,jedino ak si čekao tamo gdje su cure radile![]()
Izvorno postao mala
ma sve kad su žene u pitanju
ostali plaćaju![]()
a još kad su zgodneIzvorno postao damgol
![]()
na Pagu i u Novalji sam 39 godina-imam kuću i idem od 3 mjeseca života i mjesto je mrak a ako neko misli da postoji lijepše mijesto s čišćim morem-nije istinaIzvorno postao Tyler Durden
abdbda
JA NIKAD -a možda te i poznamIzvorno postao damgol
abdbda
ak je Zadar mozda navratim,ak nejdem na Punat,a na Pagu imam frendicu..pa samo je datum upitan...![]()
Ja sam ozbač zainteresiran. Ionako ću na godišnji kasno ovog ljeta - kraj 8. mjeseca tek, tako da mi koji vikend prije neće nimalo smetat...
A ona boca za požar gasit mi stoji ispod vozačkog sjedala. Parkirao sam tamo van zidina, kod mosta, i vratim se i vidim da je alarm svirao. Gledam šta je bilo, jer sam ga 2 dana prije podešavao (radar), i vidim da je jedan od dva remena koji drže bocu otvoren. A to sigurno nije morski zrak napravio...
Sad, dvije su varijante: ili neki lokalni klinac (manje vjerojatno) ili neki lokalni forumaš-narkoman (Erika - više vjerojatno)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A ja sam, majke mi, mislio da se zajebavaš.![]()
Drugi put im podvali praznu![]()
Bookmarks