Izvorno postao whiteboy
hehehe to govori da 206-ica ima spustenu haubu i pogodna je za khm..jelte![]()
ima sexipilan auto , nesumnjivo ...
inace mene ta fama oko Zrća ne dira tolko ..
radije otidem u neko manje mjesto , a opet da se ima di za izac ... recimo Malinska je cist ok![]()
mislim da cu tam ove godine
e i da niste rekli jednu (bar za mene) bitnu stvar : omjer M-Ž na Pagu (u disku se misli) je 86 : 14 (brojali mi frendovi)
za decke naravno ..
Izvorno postao whiteboy
hehehe to govori da 206-ica ima spustenu haubu i pogodna je za khm..jelte![]()
haha,lol...erika,jadan autićjedino sta da,ima puno djece (jest da sam i ja ...) i to malo droga ,cuga,ali nije strasno..to sta bilo na auto ..iju..ljaaak
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Čuj..nekako mi o ne priliči šminkerima baš i cajkama(cajke su za me šminkeri ubuduće i za vazda )Izvorno postao erika
ovooogaa..kako si ti to navela to ide više u našim krugovima....rockersko pankerskim.....
lake žene....alkohola....droge tu i tamo....svega i svačega.....
ali da ti je na haubi neko štanco trebu pa ja bi gaće na haubu nko stavljat svoje sifilno sidaško dupe fuuuuj!
evo opet!
![]()
e sad....hebo ti to.....ja ljeti nemam vremena već radim ko crnac..a zimi živim razuzdano ili u Osijeku ili u zagrebu pa onda ja vama štancam vaše žene lol!
a ljeti hebiiga...moram radit na fakin plaži!!! piješčanoj!! iako.....bar zarađujem a ne trošim hehhe!
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
Je, je zaradjujes, mada mislim da bi vise volio biti u kozi onih koji trose.
pa zato čovjek i nije savršeno biće!...baš zato što bi svi mi volili biti u koži onih koji troše...zar ne??Izvorno postao Stric Dobby
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks