6230i Baterija duze traje, manji je, ima sve osnovne funkcije. 6630 je inace bolji mob(mozes ga softwerski skoro potpuno modificirati), ali sa tvojim zahtjevima zaista nema smisla da ga uzmes.
Ljudi, pomagajte!
Razmisljam o novom mobu. Jasno, jednom od ova dva (6230i ili 6630).
Do sada sam imao Nokiu 6310, al je otišla. Neko kratko vrijeme sam imao D500 (dobio ga na poklon), al mi nije legao. O simbianu nista ne znam, tak da ne znam koja bi mi prednost bila na 6630. Osim standardnih stvari bitno mi je i trajanje baterije. Ne brijem na igrice ni fotich.
Zahvaljujem na pomoci.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-03-2006 u 21:45
6230i Baterija duze traje, manji je, ima sve osnovne funkcije. 6630 je inace bolji mob(mozes ga softwerski skoro potpuno modificirati), ali sa tvojim zahtjevima zaista nema smisla da ga uzmes.
Thanx!
Jos neko?
Evo ovak, ja sam imao istu dvojbu i moram ti reći da sam izabrao 6630, iako na 6230i ne mogu stavit ni jednu lošu točku,možda jedino ograničenu memoriju za instalacije od 1,5MB, dok je kod 6630 ipak taj dio ovisan o dodatnoj memoriji kojom raspolažeš. Kod 6630 za mene je veliki minus nedostatak radija ali prevagnuo je ipak 6630 jer syimbian ipak daje više mogućnost!
E da, još jedna zanimljiva stvar, na 6230i možeš mjenjat komletan izgled menia kao i na symbianima!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Hvala ljudi!
Eto, bas kupio 6230i i siguran sam da ce radit ko beba.
P o z d r a v !!!
Bookmarks