Izvadi bateriju i ostavi ga tako nekih 10min da mu se isprazni backup baterija. Nakon toga ga upali. Tada bi ti trebao raditi. Nakon toga ako ne šljaka probaj još jedan put hard reset.Izvorno postao ninom
Što si točno radio?
smrznuo se pa sam napravio soft reset i onda hard reset ali samo uvodni screen sa podacima o softveru i ništa dalje!!! ŠTA DA RADIM
Dal da ga nosim onim divljacima u Elektromagic ili si mogu kak pomoći bez njih!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Izvadi bateriju i ostavi ga tako nekih 10min da mu se isprazni backup baterija. Nakon toga ga upali. Tada bi ti trebao raditi. Nakon toga ako ne šljaka probaj još jedan put hard reset.Izvorno postao ninom
Što si točno radio?
Instalirao sam Pocket music pro (mislim da se tako zove) koji mi je normalno radio na ipaq 3715 (ima WM2003). Mislio sam da bi mogao program raditi na vario al kad sam ga instalirao pokušavao se pokrenuti i na kraju se smrzao. napravio sam soft reset nakon kojeg je ostao samo početni screen i ništa više!
napravio sam kak si rekao i nakon toga hard reset i potom se počeo podizati normalno!![]()
Hvala.
P.S. Hard reset za varia nije u praksi kako piše u manualu (comm mng+power button+stylus - ova kombinacija ne radi), nego COMM MNG+VOICE TAG TE POTOM STYLUS U UTOR ZA SOFT RESET.![]()
Bookmarks