Trebobi ja dekodirat svoj 6630 da mogu metinit svoju karticu
mozeli ko pomoci
Trebobi ja dekodirat svoj 6630 da mogu metinit svoju karticu
mozeli ko pomoci
cijena je oko 100€, radi ju samo jedan čovjek na svijetu, pored same NokieIzvorno postao Xfrankix
Daj bolan nemoj me nasmijavat ja sam proslog ljeta bio u Bosni i covjek mi odkodiro za 40€ u MostaruIzvorno postao Inovator
Cujjedan covjek na svjetu
svaka čast...preporučena cijena dekodiranje BB5 nokia je 100€, od strane DK koji ih jedini radi....Izvorno postao mexx25
taj lik koji ti je dekodirao za 40€ definitivno nema profita, jer je 1000 unlocka nekih 35€ po komadu...bez garancije.
ponavljam, jedan čovjek na svijetu ima rješenje za BB5 Nokie, taj podatak ti može dati bilo tko tko ima imalo veze sa GSMom, a onda servisi od njega kupuju od njega unlock, da se tako izrazim
Zadnji uredio Inovator : 28-01-2006 u 02:45
a nokiu 6030??
6030, je sitnica naspram 6630Izvorno postao Xfrankix
6630 kolko znam se nem oze tako lako otkljucati jos..ali nadamo se da ce doc vise to rjesenje.
da skupo je to dekodiranje..ja mislim daje mozda BILO 100€ ali da je sad pojeftinmilo na 20€ kako se tu pise, jer kako kazes telefoni 6630 vise nisu novi..sta se nekom isplati za telefon koji ni ne vrijedi vise od 1500kn plati 750kn za dekodiranje??glupsot
i da potpuno potvrdeno TIM ne kodira svoje telefone zbog PREVELIKOG profita koji ostvaruje.
Daj malo objasni kako to ide, baš me zanima, to prvi puta cujem.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
a sta je za 6030
Symbian Nokie ne možeš otključati. Postoje kodovi koji su poznati samo Nokiji i eventualno tom jednom čovjeku koji dolazi do kodova (a moš mislit kako,kad je samo 1).
6030 ti može otključati bilo tko. Znači 6630 ako imaš zaključanu- zaboravi, 6030 potraži prvi oglas za dekodiranje.
Ondi do BG i neka ti ga DK ili ti Dean Kaljevic odkodira osobno. Mozda ubodes popust!!
...also known as El'AnDrA...
Inovator je potpuno u pravu,6630 moze dekodirati DK i Nokia a 6030 moze svako.Verovatno mexx25 nije razumeo o kojem se telefonu radi.
Ja ti kazem da sam platio 40E u Mostaru proslog ljeta kad sam bio imo ja jednu TIM-ovu i nadjem se u mostaru slucajno tamo odnesem u servis kaze tip 40€ i to mi je bilo puno al eto i covjek kaze dodji sutra ja doso mobitel otkljucan dao 40€ i caoiIzvorno postao Nikola62
Neznam tacno kako se covjek zove ja nisam iz mostara da ti mogu reci koji je to unlocker, radnja preko puta Autobusnog Kolodvora kraj jednog restorana.Izvorno postao mexx25
A sto bi vam lago
Pa evo sad pitajte ovg tipa koliko mu treba i za koliko ce para to da odradi
Tel +381 63 244 266
NickName: Toma
Address: Yugoslavia
Work Phone +381 (11) 3422-888
Private Cellular +381 (63) 207-756
NickName: Toma
Ja sam cuo da dejan prodaje logove po 20€ i to na jednom srpskom forumu BG direkt
Talijanski TIM ne zakljucava svoje mobitele, koliko ja znam, ispravite me ako grijesim.
Testis unnus, testis nullus!
ovisi o marki mobitela, BB5 Nokie su većinom zaključane od strane Vodafone-a i T-mobile..Izvorno postao marko6630
Uglavnom, nešto mi smrdi sa tih 40€, jer znam pouzdano da ih radi Dejan i da se čekaju barem jedan dan, zbog načina dekodiranja.
kad bi mexx rekao kod kojeg je unlockera išao, možda bi sve bilo jasnije.
ja osobno kad me netko pita za BB5 unlock jednostavno kažem, ne mogu to napravit, ali postoje ljudi u Bosni koji skupljaju po 20ak komada i šalju u BG.
Znači, nikako nije moguće da je telefon bio otključan isti dan.
Tim ne zakljucava telefone,ja imam timovu i odlicno se pokazala pa preporucujem kupovinu telefona sa pomenute mreze ako ne zelite da dajete 200 eura vise za orginalnu.
Imao sam TIMovu N6630, kupio ju na crno, nije bila zakljucana, tip od kojeg sam ju kupio mi je rekao da u Italiji svi operateri osim operatera Tre ne zakljucavaju mobitele.
Testis unnus, testis nullus!
E ovo mi stvarno nije jasno da samo JEDAN JEDINI čovjek na cijeeeelome SVIJETU otključava te telefone (osim same Nokie)??? I to baš u BG. Nema ama baš nikog u francuskoj, nikog u njemačkoj, nikog u americi, nikog u rusiji, rumunjskoj, bugarskoj, ma nigdje na cijelome svijetu, ali ima ga u BG?
I mislim koja je to cijena od 100 eura?? Pa kad tu lovu dodaš na cijenu telefona na crno, možeš ga kupiti otključanog u dućanu, zar ne?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vjeruj mi tako je!Izvorno postao whiteboy
ne znam zašto potcjenjivat čovjeka ako je iz BG....
100€ je cijena za krajnju mušteriju, on traži nekih 500ak KN/mob ako je mala količina. Pa Nikola Tesla je bio Srbin i zar bi mu trebali umanjivati djelo i lik?
Vjerujem da se slažeš da nije tako.
respect
@mexx25 krivo si čuo, ne prodaje logove, traži se da mu se donesu mobiteli na ruke. logovi po 20€ su za neke druge serije, no to sad nije bitno.
kad mu se solucija objavi javno, onda će prodavat logove, jer će mu tada biti svejedno.
Mislim da smo rekli dovoljno o ovoj temi.
ma taj Dejan Kaljevic je sve skoro dosad izmislio za Odkodiranje Nokie fenomen tip cuo sam da je nekad radio tamo u nokiji pa sad valjda ima raje s koji jos rade u fabrici![]()
100% suraduje s strucnjacima u nokiji,mislim malo je vjerojatno da samo 1 covjek moze sam dokuciti algoritam dekodiranja, a da pocne od nicega..Izvorno postao mexx25
mislim "reverse ingeenering" nije bas jednostavna stvar..
google= dejan kaljevic
http://images.google.com/images?hl=b...ga&sa=N&tab=wi
sto s tim hoces reciIzvorno postao mexx25
pa vidi samo seme i programi sto je taj tip napravio
da tip se razumije jako u nokie..Izvorno postao mexx25
Bookmarks