Pozdrav...
Zanima me da li možda netko ima (ili zna za neki) program za Nokiu 6600, pomoću kojeg bi mogao kao screensaver, umjesto sata, mogao koristit bilo koju sliku koju imam na mobitelu..
Unaprijed hvala...
Pozdrav...
Zanima me da li možda netko ima (ili zna za neki) program za Nokiu 6600, pomoću kojeg bi mogao kao screensaver, umjesto sata, mogao koristit bilo koju sliku koju imam na mobitelu..
Unaprijed hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koja si ti lolčina
odi na dotsis.com/vb
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A možda je lik tek kupio N6600 pa se još ne razme u S60!
Ma pusti ga, njemu je sve bilo jasno čim je uzeo telefon u ruke.
Нека вечерас свако зна, да је Звездина побједа, нови шампион и тутула, наша Звезда је опет најбоља! Ове ноћи, са Сјевера, чуће се пјесма до јутра, за нашу Звезду из пехара много пива ће проћи венама!
www.skyscrapercity.com | www.banjalukaonline.com | www.srpskosarajevo.com | www.beobuild.co.yu
O kome ti to?? Ako misliš na King-a, onda se slažem s tobomIzvorno postao Medofish
![]()
Samo sam pitao jer sam gledao na dotsis-ov stranici, ali u nedostatku vremena nisam stigao naći ono što tražim, pa zato pitam, jer možda netko ima neki programčić za to...
A ti King kao nikad nisi pitao druge za pomoć...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam rekao Vuxu da ga ostavi na miru!!Izvorno postao Ićo
![]()
Bookmarks