Ovako instalirao sam smart movie 2.76 na SX1,i zanima me zasto nece napraviti fullscreen kad pocne reprodukcija filmova,on stavi film preko ekrana ali ostanu mi vidljivi indikator baterije i signala.Kako to rjesiti ako se moze??
Ovako instalirao sam smart movie 2.76 na SX1,i zanima me zasto nece napraviti fullscreen kad pocne reprodukcija filmova,on stavi film preko ekrana ali ostanu mi vidljivi indikator baterije i signala.Kako to rjesiti ako se moze??
odi u options od sm-a i tamo ih ukloni da se ne prikazuju
ne mozes to napraviti kod SX1. Uvijek ce ti se viditi ta linija sa indikatorima; kod bilo koje aplikacije...
To je tako napravljeno da u svakom trenutku znas kakvo ti je stanje baterije....
ta linija nije dio ostatka ekrana, nego je zasebna i to je razlog zasto je ne mozes sakriti...
maraschino - PTICICA
nisam znao kako stvari stoje na siemensu,hvala 3aTmr![]()
To je mozda u ovome trenutku malo mora, ali ucjek dobro dodje meni onaj gornji dio ekrana, ako stigne poruka, ili ima propusten poziv ili nesto odmah znash, ne morash gasiti aplikacije, niti izlaziti iz njih
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
meni je to isto na pocetku smetalo (iako moze biti jako korisno), ali kasnije sam se navikao na to...
@sodom
pa ne mozemo svi sve znati![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks