Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ?![]()
zahvalna!!
Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ?![]()
zahvalna!!
Malo(puno) si fulala dio za Symbiane
Imas .app file koji sa FXplorerom zaljepis preko defaultnog u folderu i onda ides u programu na opciju UNLOCK CONVERTER i utipkas kod koji ti je u koverteru kad ides pod HELP->UNLOCK CONVERTER ili tak neke(to ti je request key) i dobijes kod koji opet trebas napisat u konverteru na mobu..............javi ak si uspjela
May the Force be with you!
:bunny:To mi treba malo dok skužim!!Izvorno postao IvLajec
Hvala![]()
Dali mi može netko poslati neki crak ili tak nešto da upišem ,ovo mi zvuči komplicirano!Izvorno postao lili
![]()
Daj mail,taj .app file ti je ko crack........ides u FExplorer i na njega copy i paste u folder programa(di ti je vec instaliran,MMC ili mob),to napravi pa cu ti dalje jednostavno objasnitIzvorno postao lili
Izvorno postao IvLajec
ljbulic@vip.hr
:bunny: Kaj si i to moram instalirat?Izvorno postao IvLajec
![]()
![]()
Instalirala sam fexplorer ali kad sam ga otvorila piše:The beta version is expired.Kaj da radim?Izvorno postao IvLajec
Hvala Vlajecu Instalirala sam sm (još uvijek bez registra), a onu datoteku .app na mobiću pišeatoteku nije moguče pokrenut iz sigurnosnih razloga !!!''?? :bunny:
![]()
Hvala sodom-u i ivlajecu!!!
Upisala sam registar kak si mi rekel.To štima,ali onaj .app mi nije jasan??!!![]()
Zadnji uredio lili : 06-05-2005 u 18:57 Razlog: problem
da,poslat cu ti i njega u mailu
lili,friski je vec spomenuo da postoji gumb edit pa te molim da se njime i sluzis i da se suzdrzavas postanja "u nastavcima"
sto se tice app datoteke ona se ne instalira nego se samo zamjeni sa originalnom app datotekom programa
u register upisi kod 0000
0000 ništ od 0 invalid!!
Jesi????Prvo napravi to kaj ti je sodom reko.................
Sad odi u SM i na opciju unlock converter.....................
I u konverteru na kompu procitaj request key(tam ti je negde pod help isto u opciji Unlock Converter)kuzis?
![]()
Izvorno postao IvLajec
![]()
to san našla ali neznam kaj daupišem ispod .request codaTreba unlock code generade by device.
taj unlock me muči! pa veli restart player,device više neznam!![]()
Zadnji uredio lili : 06-05-2005 u 19:58 Razlog: unlock
skini iz mojeg profila fexplorer 1.13
Izvorno postao sodom
![]()
isto mi piše i sa 1.11 i sa 1.13.neče iz sigurnosnih razloga.![]()
Poslal sam ti novu verziju,daj sa njom probaj.........
Hvala super si kak da ti povečam reputaciju?Izvorno postao IvLajec
Više ništa neznam ! :bunny: Hvala odoh na Pink gledat Rubi Bok!!!![]()
Serial: 353798006787636 to ti je za verziju 2.12 koju sam ti poslo prije,onaj kod koji tu trebaIzvorno postao lili
Repka se dize tak da stisnes na vagicu ispod imena,onda odaberes Slazem se (za pozitivnu) ili ne slazem se(za negativnu) i napises svoj komentar
Čuj ovdje piše jako puno riječi koje znače spreadIzvorno postao IvLajec
!!!
Danas mi nejde ,čak nemrem ni reputaciju poslat !da po.....ššš!![]()
pogledaj u sm-u koji je kod i upisi ga u converter
Hvala na svemu"nemam više živaca!!! BokIzvorno postao sodom
![]()
Upiši ga ti!!!Izvorno postao sodom
![]()
Koja ti poruka dode kad upalis FExplorer???
on je "normalan" piše c,ispod pa e,z inbox ,procesis.onaj .app me zeza :bunny:Izvorno postao IvLajec
Bookmarks