Nije valjda da niko ne zna da li moze ili ne ???
Kako mogu gledati wmv u full screen modu posto Windows media nema tu opciju. Skinuo sam neki player ali on cita samo MPEG filove da li ima neki player koji cita i WMV a da ima mogucnos full screen???
Nije valjda da niko ne zna da li moze ili ne ???
mislim da nemože ali ja to ni nekoristim tako da ono!meni je uvijek onaj original ekran!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Kak nema? Pusti film i odvali Alt-Enter. I ode ti on full-screen...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da napravi kako ti je rekao blue devil
ALt+enter,ja to radim u nekim igrama da budu full screen
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ali gdje je meni na phone ALT+ENTER ??? Nije valjda da ste mislili da sam pitao za PC win media player ???
Errrr.... actually da, mislio sam da se o Windozima radi...
Sorry
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
šta znači onda ovo irena?!?pričaš gluposti i potvrđuješ nešto što naznaš a čovjek slučajno pogriješio!Izvorno postao Irena_zgb
![]()
Probaj pritisnit tipku #. U nekim playerima koje sam imao ona ukljucuje full screen (misim na motoroli mpx200 - tek toliko da ne bude zabune).
Ne radi![]()
sibbire,ti se malo ohladi,nisam ja kriva,mislila sam da govori o PC-u
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
mislila si da govori o PC-u u motorola smartphone threadu?!?kontam da se blue devil malo za*ebo ali ti još potvrdiš?!?ja sam hladan sam vidim da uopče nepaziš onda di šta pišeš,i da se radi o PC-u tema bi bila prebačena![]()
Instaliraj si betaplayer. Mislim da tamo ima opcija za glednje preko full screena-a. Podržava avi i divix. Ja si prebacim filimić u divix i onda ga pustim u beta playeru, a on mi automatski prebaci na full screen, ali tako da mobitel moram držati vodoravno (kao otvorenu knjigu).![]()
tako i ja!samo moraš smanjit bitrate na filmiću da ti nekasni slika od zvuka!i super mi je tako gledat nešto(kao otvorenu knjigu)!
Našao sam na netu programčić koji od avi-ja radi divix baš za smartfone (sve je unaprijed podešeno, takom da nema zezancije).![]()
Ima predefinirane postavke i za druge uređaje (poket pc, itd..).
Program je super, besplatan, i sve u jednom EXE fajlu![]()
Fino, samo jos da stavis link pa da mogu i ostali da skinu i bice jos bolji![]()
mislim da se radi o programu "Pocket DivX Encoder"
http://download.ppccool.com/PocketDi...der_0.3.50.exe
ako i ne ovaj ti je super
aj bilo bi lijepo da staviš link ako nije pocket divx encoder,jer imam taj encoder i nekoristim ga baš jer kontam da i nije neš jer kad smanjim bitrate meni film ode u ku*ac!
@phill-koliko bitrate staviš da ti nekasni slika od zvuka?
Neko me preduhitirioIzvorno postao phill
![]()
Program je super, sve radi kako treba.
Ne moras nista podesavati jedino mozes malo pojacati zvuk cisto da ti se bolje cuje na mobu. A ostalo ne treba dirati.
Veliki poz
P.S.
Ako nadjete jos nesto zanimljivo javite.
smanjis video, audio quality i rezoluciju stavis na 220x176
samo na advanced option moras ukljiciti XviD pa ti nece nista kasniti
ostalo ne diras, bitrate ti netreba, probaj
program je odlican
aj dobro jer ja sam uvijek bitrate diro!konto sam da je u tome problem!hvala
E ako imate link od tog beta playera, please napisite ga.
p.s. koje formate podrzava?
Sve formate. Čak i sve audio formate. Nenadje... je
www.coolsmartphone.com
Moras se registrovati pa pogledaj pod top100 on je medju prvih 20 a kad budes skidao trazi za smartphone on je negdje oko 700-800 kb, jer ako skines onaj za pocket PC nece ti raditi
Bookmarks