Jucer sam u doticnoj trgovini u Zagrebu (koju ne zelim reklamirati) kupila novi Samsung SGH P 510. Nije radio niti 24 sata.. Odjednom je, iz cistog mira, zablokirao, smrzo se, kako god.. Na vanjskom ekranu bilo je prikazano vrijeme kada je zablokirao, na unutarnjem ekranu nije bilo nicega, niti jedna tipka nije reagirala, nisam ga mogla ugasiti, pa sam izvadila bateriju. Kada sam je vratila, mobitel se vise nije htio upaliti. I otad ne pokazuje nikakve znakove zivota!! Probala sam obje baterije, na obje baterije ga ukopcavala na punjac, bez punjaca, na nista ne reagira.. Nista se ne dogadja.. Zna li itko priblizno u cemu bi mogao biti problem?? Mobitel je normalno radio i funkcionirao, sve dok se to nije desilo.. A sada je mrtav skroz.. Pomoc!!

No, ako cu se ipak trebat prijetit, da li tko od vas zna tocno koliki je taj rok u kojem mi moraju zamijeniti uredjaj? I da li znate, ako je rok tri dana, da li se u to broji nedjelja (neradni dan)? Mobitel sam kupila u cetvrtak, pa da ne bi bilo "Sta nisi ranije dosla.."

Bookmarks