Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Problemi sa novim P510

Jucer sam u doticnoj trgovini u Zagrebu (koju ne zelim reklamirati) kupila novi Samsung SGH P 510. Nije radio niti 24 sata.. Odjednom je, iz cistog mira, zablokirao, smrzo se, kako god.. Na vanjskom ekranu bilo je prikazano vrijeme kada je zablokirao, na unutarnjem ekranu nije bilo nicega, niti jedna tipka nije reagirala, nisam ga mogla ugasiti, pa sam izvadila bateriju. Kada sam je vratila, mobitel se vise nije htio upaliti. I otad ne pokazuje nikakve znakove zivota!! Probala sam obje baterije, na obje baterije ga ukopcavala na punjac, bez punjaca, na nista ne reagira.. Nista se ne dogadja.. Zna li itko priblizno u cemu bi mogao biti problem?? Mobitel je normalno radio i funkcionirao, sve dok se to nije desilo.. A sada je mrtav skroz.. Pomoc!!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B.T.W. Znam da tu pomoci nema bez servisa, samo me zanima da li se ikome od vas desila slicna stvar s vasim mobitelima?? U cemu je problem? Zasto se na trzistu u cijenjenim trgovinama prodaju tako neispravni aparati?? Jako sam frustrirana..

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A čuj, to je sve masovna prizvodnja i jasno je da će netko prije ili kasnije naletjeti na loš primjerak, ali zato i postoji garancija. Odi što prije u taj dućan di si ga kupila i oni ti moraju dati novi ako je kvar primjećen unutar 3 dana od kupnje, koliko znam. To je neki zakon o potrošačima, ali nisam tu doma, možda će netko znati to bolje objasniti. U svakom slučaju, oni ti moraju besplatno (uz isprike) isporučiti ispravan aparat, ma makar i ovaj tvoj popravljali.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da sam kupila NLO, a ne mob.. P 510 je naime, iz neobjasnjivih razloga kao sto je crko, opet proradio! Jedino mu je sat kasnio oko 50 minuta (toliko je vremena proslo otkad se zablokirao pa dok sam ja to primjetila). Kasnije se, tokom pisanja SMS-a, jos dva puta zablokirao, ali ovaj put je nakon operacije vadjenje-stavljanje baterije normalno proradio.. I sad radi.. Pitam se dokle..
    Imam jos pitanja:
    1) Da li bi bilo pametno ipak ga odnjet na servis, ili cekat da opet zablokira?
    2) Slusalica, tj zvucnik tijekom razgovora mi se cini pretiha (iako je na maximumu).. Da li je to normalno za taj model, ili nesto nije u redu (svi ostali modeli samsunga s kojima sam bila u doticaju imaju vrlo glasnu slusalicu iliti zvucnik!!)
    3) IrDa: pokusala sam sa Sony Ericssona prebacivati slike/zvukove/unose iz imenika. Niti jedno spajanje nije uspjelo..

Molim za pomoc..

**I molila bih moderatore da ime teme promijene u Problemi s tek kupljenim Samsungom SGH P 510
    da ne otvaram bezveze novu temu..**
    Zadnji uredio La_LuNa : 12-11-2005 u 03:23

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam kupio P510 prije 4 mjeseca i nisam imao niti jedan jedini problem s njim, zbilja sam skroz zadovoljan...kao što wb kaže, očito si imala peh i naletjela na loš primjerak i eto...
    Moj savjet je da odeš do servisa jer s obzirom na to kaj ti se događalo, može se stvar opet ponoviti...nosi ga na popravak i objasni im sve kaj se događalo s mobom u proteklih 2-3 dana koliko ga imaš
    Bom Chicka WahWah

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PhytoSculpt: "Ja sam kupio P510 prije 4 mjeseca i nisam imao niti jedan jedini problem s njim, zbilja sam skroz zadovoljan..."

Da li se i tebi cini da ti je slusalica tisa nego sto je, recimo, na E700??
    Da li mozes koristiti IrDa-u s mobitelima drugih proizvodjaca? Mene je nekoliko ljudi uvjeravalo da samsungov IR funkcionira iskljucivo sa samsungovim modelima.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče slušalice, ovisi s kim pričaš na mobitel, odnosno koji mobitel koristi druga osoba...npr. cura mi koristi Siemens SL55 i T-Mobile i nju čujem prilično slabo, makar je slušalica na max., al kad pričam s frendom koji ima Siemens SX1 i VIP, njega čuje fakat super, čak možda i preglasno kada je slušalica na max....
    Kaj se tiče IrDe, ona funkcionira sam sa IrDa adapterom, odnosno sa PC-om...ne možeš spojiti P510 sa drugim mobitelima...IrDa počinje funkcionirati sa ostalim mobitelima tek od modela D500...ovo prije je sve banana...
    Bom Chicka WahWah

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, ponajprije, nesto sa tim aparatom nije u redu...ne mora se biti lumen da se skuzi...

Slicnih problema sa imao i ja, doduse davnih dana, kada sam u Europatradeu kupio Samsung T100. Kupio sam ga prije podne, a vec oko 19 navacer sam bio u istom ducanu, zahtijevajuci novi aparat. Nakon malo natezanja sa prodavacem, i dobio sam ga. Sa novim nije bilo problema!

Kako whiteboy i rece zna se naletiti na aparat kojemu bas "sve daske" i nisu na broju. To je normalna pojava. Medjutim mislim da si odmah trebala reagirati odlaskom u doticni ducan i traziti zamjenu aparata. To jos uvijek mozda stignes. Danas je subota, ali mozda rade i subotom, ako ne mozda ti nece priznati reklamaciju kao vazecu a da bi na licu mjesta dobila novi aparat, nego ce te mozda slati u servis. Iako koliko je meni poznato rok u kojemu su ti duzno isporuciti novi aparat, ako se prodani pokaze neispravan je tjedan dana. Napomena, neki se ducani ogradjuju od navedenoga, pa kazu da cim robu izneses iz ducana, ako nesto sqa njom nije u redu..pravac servis.

Pa je tako moj savjet, jos danas ili najkasnije u ponedjeljak u ducani i traziti novi aparat!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bimbi: "Pa je tako moj savjet, jos danas ili najkasnije u ponedjeljak u ducani i traziti novi aparat!"

Jos jucer sam bila u doticnom ducanu s aparatom, racunom, garancijom,ma svime. I naravno, njihov argument je bio da moram u Europatradeov servis (dakle, automatski sam bez mobitela par dana), i jedino sa potvrdjenim papirima od servisa (naravno, ako se ispostavi da mob nije u redu) oni mogu isporuciti novi aparat.

Jos jedan generalni zaheb.. Sad cete se vjerojatno izvristat na mene da sam glupa, ali..
    Tek kad sam dosla kuci s novim mobom i krenula ga otpakiravat, skuzila sam da je kutija vec bila otvarana. Jos u ducanu sam vidjela da u izlogu vise nema P 510, ali mi se lampica nije upalila da su vjerojatno meni uvalili izlozbeni primjerak.. Shvatila sam to tek doma..

Dakle, je li moguce da se ovi problemi javljaju zbog toga sto je mob bio izlozbeni primjerak, pa je tko zna koliko stajao na polici??

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mora imati veze s tim kaj je mob stajao u izlogu...nebi vjerovala, ja sam svog isto dobio iz izloga, ali nije bilo do sada nikakvih problema i mob radi za pet!
    Dok mi je prošle godine cura dobila Siemens SL55 iz izloga i isto joj je crko isti dan, ali je dobila novi uređaj...
    Ovisi koliko i kako se čeprkalo po tom mobu kaj je stajao u izlogu, odnosno da li je služio zbilja samo za gledanje ili i za demonstraciju, pa se stalno palio gasio, otvarao poklopac i slično...
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mora biti nuzno to sto je stajao u izlogu.

I ja bi uzeo aparat znajuci da je iz izloga, zato se ima garancija. Pa ako se ustvrdi da nesto ne stima, zalimo se!

Inace, prodavaci su kao i uvijek manje, vise, gadovi. Naime duzni su zamijeniti robu u nekome roku i bez nosenja na servis (3 ili tjedana dana, svejedno je u tvome slucaju nije niti dan prosao)!

Nista furaj na servis i ne pristaj na popravke, inzistiraj na novome aparatu!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo tako, La Luna inzistiraj na to i prijeti inspekcijama i društvom za zaštitu potrošača, novinama... ako treba. Oni su ti koji su ti prodali neispravan mob i MORAJU ga zamjeniti sa ispravnim.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    w910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima WB pravo ti se boje inspekcije ko samog vraga, samo zaprijeti inspekcijom i dobit ces novi mob odma......
    .....cute but psycho.....

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jucer je mob cijeli dan normalno radio, ali se onda tokom noci opet tri puta zablokirao..
    Odmah sutra ujutro idem u Europatradeov servis!! Reci cu sta je sve bilo s mobom, i pokusat cu ih uvjeriti da mi izdaju nekakvu potvrdu da mi u trgovini zamijene mob! Ne bih htjela da aparat ostaje na popravku, jer je potpuno nov, i automatski ostajem bez moba na nekoliko dana..
    Ako ce u servisu izdati potvrdu, onda mi u trgovini moraju predati novi aparat bez nekih prijetnji inspekcijama No, ako cu se ipak trebat prijetit, da li tko od vas zna tocno koliki je taj rok u kojem mi moraju zamijeniti uredjaj? I da li znate, ako je rok tri dana, da li se u to broji nedjelja (neradni dan)? Mobitel sam kupila u cetvrtak, pa da ne bi bilo "Sta nisi ranije dosla.."

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    w910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa
    I da li znate, ako je rok tri dana, da li se u to broji nedjelja (neradni dan)? Mobitel sam kupila u cetvrtak, pa da ne bi bilo "Sta nisi ranije dosla.."
    ako trgovina radi nedeljom onda se broji, ja mislim..... ako ti kazu sta nisi ranije dosla, reci da nisi znala dali rade nedeljom....
    .....cute but psycho.....

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa
    Jucer je mob cijeli dan normalno radio, ali se onda tokom noci opet tri puta zablokirao..
    Odmah sutra ujutro idem u Europatradeov servis!! Reci cu sta je sve bilo s mobom, i pokusat cu ih uvjeriti da mi izdaju nekakvu potvrdu da mi u trgovini zamijene mob! Ne bih htjela da aparat ostaje na popravku, jer je potpuno nov, i automatski ostajem bez moba na nekoliko dana..
    Ako ce u servisu izdati potvrdu, onda mi u trgovini moraju predati novi aparat bez nekih prijetnji inspekcijama No, ako cu se ipak trebat prijetit, da li tko od vas zna tocno koliki je taj rok u kojem mi moraju zamijeniti uredjaj? I da li znate, ako je rok tri dana, da li se u to broji nedjelja (neradni dan)? Mobitel sam kupila u cetvrtak, pa da ne bi bilo "Sta nisi ranije dosla.."
    Evo ti izvatka iz zakona o zastiti potrosaca.

(1) Novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 do 50.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba – trgovac, zajmodavac ili treća osoba ako:
    – na zahtjev potrošača, proizvod koji ima nedostatak ne zamijeni novim proizvodom ili potrošaču ne vrati iznos plaćen za taj proizvod, odnosno ne snizi cijenu ili uz suglasnost potrošača, ne otkloni nedostatak na proizvodu, a bio je dužan to učiniti (članak 5.),
    – u slučaju nedostatka u obavljanju usluge, na zahtjev potrošača ne vrati iznos koji je potrošač platio za tu uslugu, ne snizi cijenu ili ne otkloni nedostatak, a bio je dužan to učiniti (članak 5.),
    – bez opravdanog razloga ne ispuni ugovor koji je sklopio s potrošačem ili ga ne ispuni na vrijeme (članak 5.),
    – odbije s potrošačem zaključiti ugovor o prodaji proizvoda koji izlaže na prodajnome mjestu ili usluge koja je predmet njegovog poslovanja bez posebno opravdanih razloga (članak 7. stavak 1.),
    – uvjete prodaje ne istakne jasno, vidljivo i čitljivo u prodajnom prostoru, a posebne uvjete za pojedine proizvode ne istakne jasno, vidljivo i čitljivo na prodajnim mjestima tih proizvoda (članak 7. stavak 2.),
    – za usluge popravaka i održavanja proizvoda čija je vrijednost veća od 500 kuna, trgovac ne ispostavi potrošaču predračun i radni nalog s opisom radova te upotrijebljenog materijala i dijelova za popravak te nepotpisani radni nalog uruči potrošaču (članak 7. stavak 4.),
    – tijekom popravka proširi radni nalog bez prethodnoga pisanog pristanka potrošača (članak 7. stavak 5.),
    – prodajnu cijenu proizvoda i usluge ne istakne jasno, vidljivo i čitljivo u kunama na način kako je to propisano člankom 8. stavkom 1. i 8. ovoga Zakona,
    – ističe cijenu koja nije konačna za potrošača (članak 8. stavak 2.),
    – kod prethodno zapakiranog proizvoda u potrošačkom pakiranju uz maloprodajnu cijenu ne istakne cijenu za jedinicu mjere tog proizvoda, ako su mjera pakiranja i jedinica mjere proizvoda različiti (članak 8. stavak 4.),
    – oglašavanje ne sadrži cijenu na način propisan člankom 10. ovoga Zakona,
    – potrošaču ne omogući provjeru ispravnosti zaračunatog iznosa u odnosu na kakvoću i količinu kupljenog proizvoda, odnosno pružane usluge (članak 12. stavak 2.),
    – se ne pridržava prodajne cijene proizvoda ili usluga i uvjeta prodaje (članak 12. stavak 3.),
    – cijenu posebnog papira za zamatanje i uporabu dodatnih ukrasa te usluge zamatanja ne istakne jasno, vidljivo i čitljivo (članak 15. stavak 2.),
    – ne postupi sukladno odredbi članka 15. stavka 3. ovog Zakona
    – na zahtjev potrošača ne zadrži ambalažu prodanog proizvoda (članak 15. stavak 3.),
    – ako potrošač najkasnije u trenutku zaključivanja ugovora ne dobije pisanu obavijest o njegovom pravu na otkazivanje ugovora zaključenog izvan poslovnih prostorija trgovca (članak 31. stavak 3.),
    – vraćeni novac ne uveća za zatezne kamate obračunate od trenutka primitka pisane obavjesti u raskidu ugovora do isplate (članak 34. stavak 3.),
    – ne postupi sukladno članku 44. ovoga Zakona,
    – traži razloge raskida ugovora unutar roka propisanog člankom 44. stavkom 1. ovoga Zakona,
    – potrošaču zaračunava troškove, kamate ili kaznu, suprotno propisanom u članku 51. i članku 79. stavku 2. ovoga Zakona,
    – u pisanom obliku ne obavijesti potrošača prije ili u vrijeme zaključenja ugovora o odredbama iz članka 62. stavka 1. ovoga Zakona,
    – postupi suprotno odredbama članka 71. ovoga Zakona,
    – osobi koja traži obavijest ne dostavi obavijest ili je ne dostavi sukladno članku 74. ovoga Zakona,
    – zahtijeva od potrošača plaćanja suprotno propisanom u članku 80. ovoga Zakona,
    – nameće ugovorne odredbe nepoštene u smislu članka 81. ovoga Zakona.

Sto se rokova povratka robe i ostaloga tice mislim da ti to spada u obvezno pravo, ali ne znam koji to zakon tocno regulira!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala Bimbi. Sutra ujutro idem do servisa (posto su u trgovini rekli da ne mogu dati novi aparat bez potvrde iz servisa), pa vam javim kako je proslo.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uostalom, ti im možeš reći da si bila već kod njih i prije isteka 'roka od tri dana' ali da nisu reagirali.

Sretno!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odsetala ja danas do Europatrade-ovog centralnog servisa.. (Manje je tu sad bitna cinjenica da je mob cijelu noc i cijelo jutro bio blokiran, ali bitno da je on odlucio upaliti 100 metara prije servisa!!) Ispricala sam teti koja tamo radi sve sto se dogadjalo s mobom.. I znate sto me prvo pitala?? KOJU KARTICU IMAM!! Na kraju je ispalo da mi se mob zastekavao zbog toga sto sam imala staru karticu koju on ne ocitava ispravno!! (Sto, doduse, nije nemoguce, jer sam negdje na netu procitala da ne cita taj neki tip starijih SIM kartica.. Moja kartica je kupljena 2000., to su one prve, crvene simpa kartice)
    Tako sam ja otisla do T centra, iskopirali su mi broj i imenik na novu karticu, i sada cemo vidit..
    Rekla mi je ta nadasve simpaticna teta u servisu ako ce se i dalje blokirat, da ga odem zamijeniti u trgovinu.. I, da, onaj zakonski rok je 7 dana!! Sto bi znacilo da do cetvrtka imam vremena. Ako nije do kartice, zablokirat ce se on brzo, jer se u prosjeku blokira svaki dan po dva puta!
    Smijesno, zar ne??
    Toliko muke i trcanja po servisu i tgovini, a na kraju je problem SIM kartica!!
    Al da tuka (ja) nije procitala da ne podrzava stare kartice....
    ccccccccc

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaaaa.nemogu vjerovat, na kraj pameti mi nije bilo da bi to moglo stvarat probleme! nadam se da ce sada sve radit, sretno!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Javi nam rezultate jel sve OK sa mobom...ja imam karticu koju sam kupio krajem 2003. i sve radi za 5
    Zadnji uredio .El Nino. : 15-11-2005 u 23:12
    Bom Chicka WahWah

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, proslo je vec vise od 24 sata otkad imam novu karticu, i mobitel radi super!!
    Nema vise blokiranja, cak mi se cini i da je dosta brzi nego sto je prije bio.
    Jos uvijek ne mogu vjerovati da jedna obicna SIM kartica moze takve probleme stvoriti mobitelu.. Ali izgleda da moze, posto je s mobom sad sve u redu, vec bi se on zablokirao da problem nije bio samo u kartici.
    Moderatori, mozda bi bilo korisno to, za stare SIM kartice, staviti kao sticky.. Da ljudi ne dignu paniku kao ja ako im se nesto slicno desi
    Iako, iskreno sumnjam da jos puno ljudi ima te stare crvene Simpa kartice
    Ja osobno poznajem samo troje ljudi koji imaju 6-eroznamenkasti broj.
    Vec potkraj 2000. izasle su novije, narancaste kartice. Nisam sigurna da li to vrijedi i za te kartice, koje jos nisu 32k. Uglavnom, u T-mobile-ovoj sluzbi za korisnike mi je receno da bi probleme mogle stvarati kartice koje izbace stari logo (HR CRONET) umjesto novog (T MOBILE HR).
    Pokusat cu pronaci sajt na kojem sam procitala to da P510 ne podrzava stare kartce.
    A mozda sve ovo moje trabunjanje o SIM karticama ipak spada pod neki drugi dio foruma, onaj o operaterima??
    Nemojte mi zamjeriti.. Nova sam ovdje

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ja narančastu karticu i s njom radi sve super...možda je ipak problem u ovim najstariji karticama...bitno da si riješila problem
    Bom Chicka WahWah

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na forumu se nesmije psovati, jel' da?
    E, al ja bih najradije psovala.. Barem malo..
    Opet se zablokirao.. Opet nece upaliti..
    Ja sam luda vise!!!
    Znaci, ipak nije do kartice..
    Ja ne znam sto cu ja sutra njima u trgovini reci ako mi ne daju novi mob, a imam zakonsko pravo na njega!!
    Bila u trgovini.. Vratili me doma jer ne daju novi aparat bez potvrde servisa..
    Bila u centralnom servisu.. Poslali me u T - centar, a ako nece raditi, neka zahtjevam novi, jer imam pravo na to. U protivnom, mob je na servisu minimum 10 do 15 dana!!
    Bila u T - centru.. Cekala skoro dva sata u redu za novu karticu..
    I sad opet ne radi!!
    Sta da ja njima kazem ako oni nece trzat na moje:"Zakonom ste obvezni zamijeniti ga ako nije proslo 7 dana!!"????
    A sve se bojim da me nece dozivit, koliko god ja urlala na njih..
    Nisam tip osobe koji urla, ali mislim da ce me sutra cut pola grada

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, malo mi je prozirno ovo objasnjenje sa SIM karticom!

Ja doma imam jednu stvarno prastaru (Cronet jos na njoj pise) i nije bilo aparata a koji nije s njom htio raditi.

To sto ti je mob krapao i neovisno o kartici eto dokaz je gore navedenomu.

A ti lijepo sutra u ducan, naoruzana poznavanjem svojih zakonskih prava i ohrabrenjem iz servisa da ti u ducanu isporuce novi ako ovaj ne radi, a ne radi, barem ne kako bi trebao. Ako ti ne daju zovi mene...obozavam svadje sa hiperintelektualcima (npr. po HGspotu, VIP - u...) !

Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. problemi problemi i opet problemi
    By Ifrit in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 14-03-2005, 02:13

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke