Upravo tako, rado ću se i ja priključiti tvojoj misiji, pa da vidimo kako te neće doživljavati više...
Ovako, to za karticu su mi rekli u Europatrade-ovom servisu. Prvo sto me zena pitala je koju karticu imam. I ja se ponadala da je to stvarno zato..Izvorno postao Bimbi
Ali nije
E, Bimbi, al stvarno, ako mi ne daju sutra novi mob, prekosutra ides samnom tamo!! Ne zbog svadje, prvenstveno da me sprijecis da im taj mob ne rastavim na satavne dijelove.. NA NJIHOVIM GLAVAMA!
(se vidi koliko sam frustrirana?? Ma neee..)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Upravo tako, rado ću se i ja priključiti tvojoj misiji, pa da vidimo kako te neće doživljavati više...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kao vlasnik ovog mobitela, priključujem se dečkima...treba se držati uzrečice "Mene nebu nitko *ebal!!!"
Bom Chicka WahWah
Da vam javim kako je proslo.. Nisam bas odusevljena..
Dosla ja u trgovinu, rekla sto je s mobom, rekla sto su mi u servisu jasno izjavili o mom zakonskom pravu, i sto me najvise sokiralo, uopce se nisu bunili. Stricek prodavac je doduse nazvao Euroaptrade-ov servis da se uvjeri u moje rijeci, no kad su ih potvrdili, fer i korektno je rekao: "Da, imate pravo na novi aparat.ALI!! NEMAMO TAJ MODEL!! Izaberite si neki drugi po toj cijeni.."
Ja: "Kako nemate?? A u ostalim vasim trgovinama?? A Europatrade kao vas dobavljac??"
Stricek: "Ne, evo, zvao sam ih, nemaju, niti jedni niti drugi.. Stici ce uskoro jos modela, ali ne P 510.."
Kae P 510 vec takav srot od starudije da ga Europatrade ne zeli narucivati?!?
I ja pred zidom.. Sta cu.. Nosit nov novcat P 510 na servis, ili uzet nesto drugo..
Logikom "nemrem si priustiti dva tjedna bez mobitela" ipak sam odlucila uzeti nesto drugo...
I tako vam Luna vise nema P 510![]()
Uzela sam E 330 (morao je biti Samsung, a osim tog modela, imali su jos samo neko prastaro cudo i E 800, al kvragu, nisam imala jos 300 kn u dzepu za razliku.. I ne volim klizne..)
I sad se pokusavam sprijateljiti sa E 330..
Jest da sam patila za tim mobom skoro pola godine, jest da (koliko god ga muski rod nazivao "jajetom") mi je sladak jer sam zensko..
Ali navikla sam se u ovih 6 dana na P 510.. Super mi je bio (osim sto se blokirao)
U cijeloj ovoj prici jedino je tajo sretan, dobio je svoj broj, posto je ovaj E 330 bio u simpa start paketu..
A ne znam..
Pokusat cu se sprijateljit sa ovim mobom..
Mozda mi uspije..
Idem promijeniti podatke u profilu
I za kraj, samo ovo vam imam poruciti:
NE KUPUJTE MOBITELE U TRGOVINAMA KOJE IMAJU SAMO IZLOZBENE PRIMJERKE!! Jer necete imat sta mijenjat ako nesto ne valja..
i jedno pitanje:
Dal se, kvragu, mogu nekako iz mobitela maknuti one gluposti od T Mobile-a, tipa njihov logo pri paljenju/gasenju mobitela, vrazju t-zones koji, iako je u sredini menija, se uvijek prvi pokaze kada kliknem meni.. FUJ FUJ ODVRATNO![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna...kada negdje putujes, ako nije vlastitim rijevozom, daj molim te napisi neku obavijest tu na forum, da znam da izbjegnem tu liniju autobusa, vlaka ili zracnog prijevoza...jer s obzirom na kolicinu peha koji imas, nisam siguran zelim li s tobom na put...
E sad za stvano, da sam ovo cuo odjednom od nekoga na cesti tesko bih vjerovao. Europatrade, zastupnik Samsunga...nema vise niti jedan P510, samo ko nas...
Sve u svemu, osim natezanja, gubljenja zivaca i ostaloga, mozda sa samom zamjenom i nisi tako lose prosla...po mome misljenju cak si dobila i nesto bolji mob, osim cinjenice da je brandiran, a ja sam protivnik brandiranih telefona i nikada nebi uzeo neki takav, pogotovo ne Vodafonov.
Sto se tice T-Mobile sranj* na mobu, moguce ih je iz softwarea maknuti instalacijom standardne verzije softwarea koji inace dolazi na doticni telefon. To mozes napraviti u ovlastenom Samsung servisu (Europatrade...) sto se ti vjerojatno naplatiti cca 150kn (osim ako stvarno dobro ne zicas...) ili kod likova iz Oglasnika npr. koji se bave dekodiranjem mobova sto ces u tome slucaju platiti cca 50 ili nesto sitno vise kuna!
P.S. Sretno sa novim mobom, nadam se da ce sluziti bolje od starog!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Cuj, zivim u Sesvetama i gotovo svakodnevno prodjem pored Europatrade-a.Izvorno postao Bimbi
Imaju veeeliku elektronicku reklamu na kojoj jos veecim crvenim slovima pise sljedece :BESPLATNI SOFTWARE, i onda se po ekranu vozaju modeli mobitela na koje se valjda odnosi taj software..
Eh, sad, kakav je to software i sta im znaci to BESPLATNI, ne znam..
Al vjeruj mi, provjerit cu, jer ovaj T Mobile me izludjuje!!![]()
A sto se tice tvog misljenja da sam dobila bolji mob..
Hmm.. Meni se P 510 cini kvalitetniji, bolji i pregledniji.. Uostalom, ne govori li i razlika u cijeni dovoljno?? E 330 sa start paketom je 500 kn jeftiniji u doticnoj trgovini od P 510 bez start paketa..
Po mom mišljenju je E330 malo bolji mob, jedino je Display UFB a ne TFT.
A ako si baš htjela P510 trebala si AKO si mogla tražit povrat novca i s tim novcem otić u drugu trgovinu i tamo uzet drugi P510. Ako si mogla naravno?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
>>UPOZORENJE<<
Mole se članovi da ne idu u off topic, nego da se drže zadane teme. Ukoliko se ne prihvati upozorenje, off topic postovi će biti obrisani, a članovi propisno prijavljeni adminu
Hvala!!!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks