za ovo još nisam čuo,postoji senzor koji detektira kada je mobitel u mraku,nalazi se iznad zvučnika,..sad kakav je to kvar nasto,iskreno nemam pojma,..dok ne nađeš rješenje možeš zaljepit nešto na senzor i on če stalno mislit da je u mraku.
Evo ovako imam problem.Mob je kupljen prije 2-3 tjedna,nov iz italije pa nemam garanciju.Sa njim je sve u redu samo ovako slijedi:
Po noći i malo zamračenom danu ekran je ko svaki drugi,ali kad dođe na
vanjsko svijetlo počne se ekran trzat,ne izličuju se boje i nešta drugo nego se samo počne trzat display(znači slova i sve drugo) ali to samo kad je na vanjskom svijetlu.Pa me zanima dali je to normalno jer zašto se samo vani počne trzat a po mraku je super??![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
za ovo još nisam čuo,postoji senzor koji detektira kada je mobitel u mraku,nalazi se iznad zvučnika,..sad kakav je to kvar nasto,iskreno nemam pojma,..dok ne nađeš rješenje možeš zaljepit nešto na senzor i on če stalno mislit da je u mraku.
pa kad si u mraku na trenutak ekran zabljesne jer senzor ne skuzi pocetne postavke jakosti svetlosti ekrana ali se to za pola sekunde stabilizira. tak je barem meni ne svaki put. ali kad je dugo na screensaveru i onda ga upalim u mraku dogodi se to
meni se to samo po danu događa,a i kako si reko sodom kad prekrijem senzor nema veze sa senzorom jer bilo šta što napravim uvijek mi je isto po danu!!
očito ga nisi dobro prekrio ili dovoljno dugo držo jel jedino preko senzora mobitel "može znati" jeli svjetlo ili tama
Pa po danu u zamracenom prostoru, jel ti tad steka???
Nadji negdje na netu gdje je taj senzor, rastvori mob i s unutarnje strane zalijepi izolir treku preko senzora![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ne ne šteka mi jedino kad ga okrenem prema svijetlu danjem,a kad senzor prekrijem znači mora se na tipkovnici upalit svijetlo isto mi sa upaljenim svijetlom na ekranu se to radi!!Izvorno postao blazzer
ok, sad procitaj sto si napisao. nema bas smisla jelda?
isto mi sa upaljenim svijetlom na ekranu se to radi. aaa???
Bookmarks