Ma uopče me to ne muči. Vjerovatno ih je bilo i prije samo se nisu toliko približavali obali. Ako počnu napadati ljude, tada bi se već trebali zabrinuti.
![]()
Sve se više pojavljuju vijesti o morskim psima viđenim u jadranu i onima koji su uhvaćeni.Za one koje su na moru,oni koji će ići i one koje su došli(za njih puno sreće ako ih nije jedan već maznuo).Zanima me dali se plašite tih vijesti ili ste onako jako smireni?
![]()
Citirano sa iskona:
Iako nije davala znakove života, ulovljena ribetina je plašila djecu, ali i zabrinula strane turiste, koji su ispitivali ribolovce o tome koliko je ta vrsta morskog psa opasna za ljude.
Turistima na vodičkoj rivi dah je zaustavljao pogled na ulovljena morskog psa modrulja, teškog oko 125 kilograma te dugog više od 2,6 metara.
"Ovo je već druga ulovljena morska psina u petnaest dana. Kao i prva, i ova je ulovljena na otvorenom moru, pet milja jugozapadno od svjetionika Blitvenica. Ulovili smo je štapom i udicom na srdelu i trebalo nam je 45 minuta da je izvučemo na brod", ispričao je kapetan broda Bakul Anton Roca, istaknuvši da je prije tri godine na istom mjestu ulovio modrulja od tri i pol metra.
Istodobno je jedan od ponajboljih rapskih podvodnih ribolovaca Sebastijan Travaš u podmorju oko Raba mrežom zvanom 'sanadiža', na dubini od 80 metara, ulovio morskog psa 'lisicu' od tri metra.
Iako zastrašujućeg izgleda, riječ je o morskom psu koji za ljude nije opasan. Ulovljeni morski pas završio je u jednom restoranu u Barbatu na otoku Rabu kao gurmanska poslastica.
Prije desetak dana u akvatoriju Istre i Kvanera također je uočen morski pas, pa je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka preporučilo kupačima da se ne udaljavaju od obale, odnosno da ne izlaze iz zaštićenog područja.
A prije nekoliko godina, još se sjećaju mnogi, u Jadranskom moru kod Jabuke je uhvaćena velika bijela psina od šest metara teška dvije tone.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma uopče me to ne muči. Vjerovatno ih je bilo i prije samo se nisu toliko približavali obali. Ako počnu napadati ljude, tada bi se već trebali zabrinuti.
![]()
Ja se bojim morskih pasa, ono ako ga vidis nema ti izlaza
. Vec mi se ne ide na more poslje ovih svih izjava o morskim psima, ali ipak cu ici i to na otvoreno
.
Ma piše po novinama da je jedan na žurkovu (rijeka) ali ja i rpa ostalih ljudi se svejedno tamo kupamo![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Joj,MORSKI PSI!!!!
Ja ih jako mrzim,mi njima ništa nismo napravili,a oni nas jedu,to nije lijepo od njih!
Ja ih izbjegavam!!!!!Ne idem jako daleko od obale,prije sam isla,sada više ne zbog straha
Irena, irena... smiješna li si... Sve je to circle of life. Mi kao ljudi smo i previše napravili flori i fauni, a kako nas biljke ne mogu napadati, to rade životinje i za njih. I s pravom.
Kaj bi onda napravili oni u Australiji ili tam gdje ih ima mali milion.!!
Zato i imaju bazene na plažama.
Samo nemojte gledati ralje ili slične filmove prije ljetovanja i sve u redu!
se sjeća tko kada je ulovljena ova psina od 6 metara i 2 tone,di sam ja bio?![]()
To je sigurno bila mrcina?
Mene frka ak mi odgrize jednu ruku... Onda ću plivat u krug.
A šta ako mi i nogu odgrize, na istoj strani? Onda ću radit male krugiće, ko idiot. A peso će krepat od smijeha. Pa će me optužit za zlostavljanje životinja. Pa će me utabat. A problem se branit bez ruke i bez noge. Da ne velim da će mi i bijeg biti otežan. I nema olakotnih okolnosti: prvo sam napao jadnu zviejr i pokušao je ugušiti (tako što joj je moja noga zapela u grlu pa se jadan skoro ugušio), a kad mi to nije uspjelo gađao sam ga svojom rukom. Jadna zvijer je, u očaju i obnevidjela od straha, zinula u panici te tako još jednom proživjela paniku gušenja jer joj je i moja ruka zapela u grlu. Da bih je na kraju, iznemoglu, dotukao smijehom.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jadan pesek!Baš mi ga ža
Ljudi bi mislili da si lud,kako možeš jadnog peseka ubit ?? Odmah bi ovi s raba došli po tebe, odvezli te na rab u ludnicu, bacili u kavez i obukli te u onu luđačku košulju sa v izrezom !Izvorno postao BlueDevil
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja se ne bojim morskih pasa.
ionak neznam plivat![]()
ne idem ove godine na more pa se ne trebam brinuti
osim ak koji "dopliva" do bazena ili kupe
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pazi da te u kupi ne mazne som od kojih 100 kila!!
![]()
tam di se ja kupam je preplitko za takvo čudovište od 100 kila
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
slatki mali peseki![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Statistika kaže da više ljudi godišnje umre od pada kokosa na glavu nego od ugriza morskih pasaIzvorno postao Irena_zgb
![]()
![]()
![]()
sva sreca pa kod mene nema kokosaIzvorno postao Dark
Resistance is futile. You will be assimilated!
a je sve su to priče ali ti nebi bilo lijepo da sa bilo kojim dodješ u susret,ja bi odmah uhvatio šprint prema obali makar mi ostala samo jedna ruka!![]()
![]()
Ova palma u mojem vrtu ide OFF!Izvorno postao Dark
ovdje navodno ima i pasa i sredozemnih medvjedicatako bar pišu novine...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sta su tebi kokosi napravile da ih jedes?Izvorno postao Irena_zgb
Bookmarks