pa dobra ti je ova tvrdnja šta je to istina?Izvorno postao Dark
![]()
sad pokušavam naći sliku te ribetine na netu..ali bezsuspiješno kad joj ne znam ime..lol! Tuna...a mala vrsta tune recimo palamida bude oko 5 kila...trup..kila..ista je kao tuna isto meso samo su valjda mala vrsta tune....Izvorno postao SEGA
dobro ove palamide narastrou i veće...najukusnija riba od plave ribe ti ej palamida![]()
lol koji kit! 8)
mama ti sestra!
pa dobra ti je ova tvrdnja šta je to istina?Izvorno postao Dark
![]()
a fićo molim te ne seri u kruševu ne da nema morskog psa nego teško daš nać koju veću ribuIzvorno postao Bronth
Navodno je istina. Neznam gdje sam ju vidio.Izvorno postao duje91
Na iskonu je to pisalo
Duje91 ne upuštaj se u raspravu ako neznaš o čemu se raspravlja.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ma šta ti oćeš
Dosta s ovakvim međusobnim prepucavanjima po forumu. Za to imate PM. Ili se nađite na chatu, pa raspalite kad već imate viška energije.
ili ju ispalite na morskom psu!!!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Kad vidiš morskog psa moraš ostati ja mislim vertikalno, da vidi koliko si velik, odnosno nizak, i moraš biti malo agresivniji, i trebao bi te pustiti na miru. Ali kad ga vidiš ne sjetiš se toga i poždere te za ručak.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ja bi se od straha popišao u vodu, i to bi ga sigurno potjerao![]()
Ne bi se baš kladio. Pojeo bi ti čunu, i šta bi onda. Ostao bi bez muškosti i nijedna te cura nebi htjela.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Da imaš pravo, ipak bolje da me cijelog pojede!
Ili da poslušaš moj savjet koji sam napisao.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
plasticna operacijaIzvorno postao Bronth
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ma to nije toIzvorno postao **gogi**
![]()
da,nebi vise tako velik bio!!Izvorno postao cash911
Dovoljno ti je velik, kao da ti cura nebi skužila da ti ga je odgrizao.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Izvorno postao Bronth
"Mislim" i "Trebao" mi nije dovoljno dobro.
ja sam čuo pak da trebaš urlat pod vodom. na sreću nisam probo pa neznam kak je efikasno. Uglavnom malo je preduga tema pa možda nisam pročitao dali se govorilo da cuckovi baš i ne napadaju ljudove zato kaj su gladni i zato kaj su im oni fini nego večinom zabunom. to se u dokumentarcima vidi i kada su u fazi napada oči im se izokrenu tako da praktički ne gledaju i ne vide plijen koji napadaju već se vode instiktom. instiktivno ih navodno navode (el)magnetske silnice pa znaju zabrijat na trajekte i takve slične im hrđave stvari. nemalo puta je nađeno u velikim bjelima nekakva stara kanta ili čak bačva s ostacima kostiju. opće je poznato da vole daskaše jer ih oni odozdo podsječaju na tuljane (ono kad nešto ležečki veslaju). Meni su oni baš cool životinjice. Imao sam ih prilike vidjet u živo i na okeanu a i u Sea Worldu. Stvarno su me se dojmili. Z a njih su mi pričali da su dosta glupi ali jaki pa idu u napad metodom uzaludnih pokušaja. Inače da su najjaći to stoji jer nisu evoluirali nekih par miliona godina zbog toga što im nije bilo potrebno. Ajd jasno mi je za one normalne, al oni čekićari ????? mene bi bilo sram tak plivat. ****** ak nekog zgrabi to je bad luck.
dobar grah daleko se čuje
Oni ljude vide kao tuljane i druge životinje. Ako se ispružite na vodi, onda bi vidjeli koliko si velik, a tek kad izvadiš ku*ac onda se prestraše i dobiju srčani!!!
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
ma ti ljudi su kreteni primitivni. a kad bi pas mene vidio pobjegao bi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zasto bi pobjegaoIzvorno postao flOorKilla
pa jer bi ga rastrgao![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
daleko više ljudi strada pod propelerima glisera nego od morskih pasa....
znači veća je vjerojatnost da će vas netko pretvoriti u faširano meso, nego da će vas napasti morski pas, pa radje razmislite kako se od pametnih gliseraša zaštititi nego tu nabadat kako uplašit morskog psa.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks