Doc has spokenKaj tebe briga o čemu mi raspravljamo, marš na kupanje
i da te nisam vidio za kompom, umjesto na plaži
![]()
PA i to smo riješili: kad gliseraši vide kako te peso gricka, a oni pobjegnu. I voila, riješili smo problem. Odnosno, ne daš da tebe gricka - ali zato vodiš curu na more![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Doc has spokenKaj tebe briga o čemu mi raspravljamo, marš na kupanje
i da te nisam vidio za kompom, umjesto na plaži
![]()
Jučer sam si kupio novu masku i laganini s svojim mares cyrano pod vodu i danas imam za ručak...Zakon!
A za večericu je pao roštilj, par krmića, koji čevos, mrzla piva, luk...Ehhh, that's life. Al ******, zaslužio sam...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
cek malo....rostilj,krimic,cevapi,luk...ccccccc nisi li zaboravio nesto bemu![]()
![]()
![]()
![]()
malo se sunčaj,moraš malo i pocrnit!!Izvorno postao whiteboy
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne krimici nego krmići. dakle meso, ne roman...Izvorno postao erika
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Si kad probo meso od zubataca(ribe)???Izvorno postao whiteboy
pa normalno da jesam. jedna od najfinijih riba...![]()
da samo se treba namučiti dok sve one kosti počistiš iz nje,sve sline ti iscure!!!Izvorno postao silvano
![]()
Bookmarks