Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
Zadnji uredio Zlayo : 04-02-2005 u 21:22
od svih mp3 playera,iRiver ima najkvalitetniji zvuk! općenito najbolja firma što se mp3 playera tiče! jedina mana im je malo kompliciran ne user-friendly softver! za creative neznam
Ja mislim da je iRiver je bolji.
daj slike....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
iRiver, bez razmisljanja
![]()
Evo, kupih iRiver, pa ćemo vidjet...
Always Outnumbered, Never Outgunned
meni je muz za rockas kupio ovo, fenomenalan je!!! 20GB,prekrasan je!!iriver
to se zove moderno osvijesten muskaracIzvorno postao Zelda
![]()
ili moderno osvijestena zena, ja sam htjela onakav crveni, kad ono iznenadenje!!to se zove moderno osvijesten muskarac
da, na 6 mjeseci, mos si mislit!!...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci...![]()
eeee,da vas je vise takvih!!Izvorno postao Zelda
![]()
nego, daj reci di je kupio i kol'ko je para daoIzvorno postao Zelda
Pogledaj na Diskont24.com
Always Outnumbered, Never Outgunned
evo i dokaza da se izgled moze promjenitIzvorno postao Zelda
![]()
![]()
uzeo sam si slobodno jutro i malo poigro...
mislim da cu jos za bootskin stavit ostatak slike,pa kad se sistem dize puno efektnije djeluje,inace cijela slika ovako izgleda:
![]()
Zadnji uredio sodom : 28-05-2005 u 14:36
Izvorno postao sodom
ovo je malo previše za mene!!!
![]()
sto se kvalitete tice iriver!!!!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci...![]()
LOL dmi!![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni stigo napokon ipod mini, ODUŠEVLJEN SAM...![]()
nema radio, buuuuu
impressum tel 01/6609-181 cijena je 2.625kn (prepisano iz buga)
imam i ja taj bug. kakav je to dućan? di je to? dal' imaju svoj site?
a sta onda postavljas pitanje? pa sve ti ljepo pise,upalis google i napises ime firme ak ne nades znaci da nemaju sajt i nazoves na telefon i pitas di se nalaze.
kupio ga u Nobilis informatici, Bosiljevska 3, rekao je da cijena 2.600
2600kn? ja bi rade uzeo ipod!
Bookmarks