A nist te ne kosta..postoji metoda pokusaja i promasaja..sretno..Izvorno postao DeMar
![]()
Dali je moguce ikako izvesti da dobijemo novi folder u mobitelu? Kao npr. /a/mobile/audio/DeMar. Tako da u taj novi folder mogu stavljati neku mjuzi koju zelim odvojiti od ostale mjuze.
A nist te ne kosta..postoji metoda pokusaja i promasaja..sretno..Izvorno postao DeMar
![]()
Znaci nema sanse?
pa naravno da je moguće!!!!... imaš opciju kategorije (kad odeš u Zvukove stisneš meni i onda možeš kreirat nove kategorije)....Izvorno postao DeMar
Pozdrav!![]()
To su kategorije. To nije isto.
Folder se može kreirat (stari P2Kmanager) ali koliko znam nećeš ga vidjet preko moba. Moći ćeš ga vidjet samo kad spojiš mob na PC, što ti radi pretty much useless cijelu stvar.
Kategorije su jednostavno označavanje fileova (koji su svi u istom folderu) da pripadaju toj i toj kategoriji, pa kad odabereš prikaz npr jedne kategorije, onda vidiš samo te fileove...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
novi folder se može napraviti samo flexanjem... no u ovom slučaju nemaš koristi jer u flashu nije upisana adresa tog custom foldera i on neće znati radit s timeIzvorno postao BlueDevil
OK! Hvala lijepa na odgovorima. Sve u svemu mogu zaboraviti toIzvorno postao Inovator
nemoj zaboraviti probaj nesto iskombinirat u glavi ko nick praskaton i vidit ces da ces uspjeti OBAVEZNO SVE MORAS KORJENOVAT![]()
eh eh eh....
Izvorno postao kako-lako
do daljnjega zaboravi, dok se neki od nas ne počnu baviti malo kombiniranjima po samom flashu, no to ćemo kad nađemo dovoljno vremena van fakultetskih obaveza (drug jdabic1 i ja). bitno je samo izvesti poveznicu samog flasha sa novim folderom u flexu, a to ćemo jedino na taj način! poštovanje
![]()
Bookmarks