da, zato sam te nekidan tražio stariju ver. P2K... no, znaš šta je bed, kreiraj taj jedan dir, po izboru i pogledaj veličinu kreiranog filea unutr dira... te ga, potom, probaj zbrisat!Izvorno postao BlueDevil
Znam da je netko imao fest problema s ovim ( Inovator, možda). Uglavnom, rješenje je jako jednostavno, ali da se zna ako nekome opet zatreba.
Fora je samo u tome da se u P2Kmanu (navodno starija verzija) postavi upload path s imenom foldera koji treba. Recimo, da se u /a/mobile/ kreira folder BlueDevil, treba stavit uploadat neki file, a kao upload path upisat /a/mobile/Bluedevil/
I to je to, folder se automatski kreira i file se upisuje u njega.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da, zato sam te nekidan tražio stariju ver. P2K... no, znaš šta je bed, kreiraj taj jedan dir, po izboru i pogledaj veličinu kreiranog filea unutr dira... te ga, potom, probaj zbrisat!Izvorno postao BlueDevil
Jel imate mozda link od te stare verzije P2K, ili ako netko ima na hardu pa da mi maila? pleaseee
imam ti ja neki stariji na kompu a jel je dovoljno star neznam baci mail pa ga dobis jos danas..zivioIzvorno postao okram
mora bit ispod 7.mj! uglavnom, vidim, nitko neće slušat, pa ponavljam, napravit ga možeš, bit će vidljiv samo iz P2K, a svi fileovi unutar njega imat će veličinu 0 bytes!Izvorno postao jdabic1
znači NEMOGUĆE JE KREIRAT NOVE FOLDERE![]()
Imate na ovoj stranici staru i novu verziju za skinuti.
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ne vidim tu ništa korisnoga !
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Ljudi kome treba novi folder, a i nije Motorola Nokia da se to moze tako raditi, sve u svemu beskorisna stvar i da moze.
Nije uopce beskorisna stvar, da se moze, mogao bi npr. staviti nove skinove u mob,....Izvorno postao Moonwalker
Izvorno postao okram
mogao bi ih staviti, ali ne i koristiti, jer u tome i jest bedara, ja sam kreirao novi direktorij (koji inače ne postoji), ali ih soft ne kuži, jer ih ne može adresirat. developeri u Motoroli su se očito dobrano ogradili.
![]()
Ja ga nisam mogao kreirati.. obrisao sam sve filove u onom T-mobile skin direktoriju i automatski mi je nestao taj folder, kasnije sam ga pokusavao vratit sa starijom verzijom P2ka i nije mi uspjelo...Izvorno postao Inovator
Skinovi, mislis teme, pa covjece to se lako moze uplod-ovati na mob ali i nema nekog efekta,sta mijenja sliku tonove i mozda wakeup i goodbye a to se sve i onako moze mijenjati uz pomoc odredjenih programica. Sve u svemu nekome bi dobro doslo a nekome ne, ali istina je da se folderi koji se i uspiju napraviti NE VIDE NA MOBITELU, jer ih software ne konta ni sekunde.
Izvorno postao Moonwalker
majstore, znam šta pričam riječ je o skinovima, ne o temama!!! a to o čemu ti pišeš sam daaavno obavio. po meni teme su besmislene.
pogledaj kod nekog na E550, V550 šta je točno skin, vidjet ćeš šta on mjenja...
živio
a kako obrisati kreirani folder?
pa odeš na folder Pictures i taj kreirani folder SWEN obrišeš standardnim procesom (desni klik...delete) ----- Bluetooth opcija
ili i p2k man odeš u /a/pictures/swen i isti taj folder zbrišeš (kliknekš na njega lijevom tipkom i tamo na ikonu Delete)
Bookmarks