cheers! Nadam se da će radit dugo i brzo i da će ti Windozi bit stabilni! May the battery force be with you!
cheers! Nadam se da će radit dugo i brzo i da će ti Windozi bit stabilni! May the battery force be with you!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo ja se isto igram sa laptopom ali sam ga iznajmio.Učim u NSB-u ili NSK-u kak tko hoće
A koji laptop si iznajmio, mislim brzina procesora, RAM itd.?
Bom Chicka WahWah
cyberphere,čestitam![]()
![]()
Processor x86 Family 15 Model 2 Stepping 4 GenuineIntel ~1196 Mhz
Total Physical Memory 128,00 MB nikaj posebno.Laptop je Dell-ov. Nije nikaj posebno ali služi svrsi. Barem za surfanje
ah lijepo lijepo i ja ću nadam se tak jedan dan
cyber![]()
di se to iznajmljuju laptopi? meni treba za ljetovanje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
JAOOOOOOOO Kakav guš negdje ispod drveta na nekoj zabačenoj plaži surfat na suhom uz neko ladno pićence!!!!!
@cyberphere![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Još samo treba postati muška sponzoruša i naći neku koja će to financiratiJa radim na tome pa vam javim kako napreduje
![]()
to sam ja još prije par godina probao, ali vraga, uopće ne vidiš ništa na ekranu dok je pod suncem....Izvorno postao Vuki
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajde super nek je sa srecom.
Ja sam danas isto malo hackeriso po HGSpotu i naso pilu za nekih 8milja.
hellloooo...... pa napisao je ispod drvetaIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks