Radije uzmi MSI, čuo sam da su bolji. A ak želiš jeben player kupi iRiver. Skupi su, ali neće ti bit žao ni jedne kune... 850kn za 256mb. Ali ima premoćan zvuk, ab baterija traje 40 SATI!!! A o opcijama da ne i govorim...
evo dvoumim se sta da odaberem.
ovaj zaJEBani sporty model od msi sa svom silom opcija ali i manjom memorijom(256 mb) ili pouzdani korejski digitball sa, kako kazu u pcchipu ,odlicnim zvukom malo manjim mogucnostima ,ali i vecom memorijom(512 mb).
cijenu su im slicne.oko 800-tinjak kuna.
ajde ako neko posjeduje od ova dva player neka odgovori.
ili neki drugi bolji predlog do 1000 kuna......
Radije uzmi MSI, čuo sam da su bolji. A ak želiš jeben player kupi iRiver. Skupi su, ali neće ti bit žao ni jedne kune... 850kn za 256mb. Ali ima premoćan zvuk, ab baterija traje 40 SATI!!! A o opcijama da ne i govorim...
Always Outnumbered, Never Outgunned
preporucio bi neki mp3 player koji ima mogucnost citanja memorijskih kartica.
rekao si da ti je granica 1000kn.
mislim da je trenutacni best buy ipod mini sa 4gb. ALI jedino ako ides u austriju. tamo te taj player dodje 1200kn ako uzmes porez nazad. imas i philips HDD 060 u hg spotu dosta jeftnino (bar je bilo prije)
nema toga u hg spotu ali znam na sto mislis,mislim da je cijena bila oko tisucu sto i nesto......ali kako si sam reko,mozda je bolje skupit jos koju kunu i kupit iPod mini,a ako ne mislim da je mp3 player s mmc/sd citacem preporucam
...digitball 512mb: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12463 ...
...posjedujem taj model i veoma sam zadovoljan njime...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, 1000kn je vec jako blizu modela sa hardom
naso sam hdd 070 u feniksu za 1650 sto je jako bezobrazno
hvala na informacijama.
vjerojatno cu se strpit do ljeta dok ipod mini ne dodje do oko 1000 kn(barem se nadam).
nemoj se tomu nadati,ako mislis za tu cifru kupiti iPod poslušaj comu i odi do austrije.
istina, mini ti nece vise padati, ipodu cijene ne padaju, oni u pravilu drze cijene do kraja i onda izdaju novi model a starog vise nema
Bookmarks