..
..
NAVIGON Europe v8.9.1 Amazon
Instalacija za Android:
1. Deinstaliraj sve prethodne verzije Navigon-a (izbrisati sve tragove na (Int)SD i (Ext)SD
2. Instaliraj .APK (mora biti dozvoljena instalacija iz nepoznatog izvora , izvan "Marketa" )
3. Pokreni NAVIGON (WiFi - ON, GPS - ON)
4. Potvrdi "skidanje" instalacijske procedure preko WiFi-a
5. Nakon što krene postupak , treba čekati cca 20 minuta ...
6. Potvrdi sve što pita ...
7. Izaberi karte po želji
8. Nakon instalacije tražit će restart aplikacije
9. Izaći van iz prostorije i pokrenuti program (radi i u prostoriji , ako ima pristup internetu) ...
[B]Link u Temi na novu verziju :
http://cafe.mobil.hr/threads/81842-N...-v8.9.2-Amazon
Zadnji uredio walter66 : 06-01-2018 u 18:41
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Zna netko zašto ne radi na Samsung Galaxy S8, kod instalacije javlja da je paket oštećen, dok na Sony Xperiji Z3 radi?
probaj re downloadati..
@walter66 koje su promjene u odnosu na prijašnju verziju?
changelog?
Nema neke velike razlike sve je u biti isto , možeš dodavati karte bez da ih skidaš
direktno iz aplikacije , jer su zadnje Europe Q2_2017 , u prijašnjoj verziji smo
dobili za "quartal" starije . Neke bitne razlike nema , sve radi dobro i stabilno ...
Još uvijek priču vodi ona "Cajka" Dora , na hrvatskom jeziku , ali s naglaskom ,
umjesto pažnja kaže "pooozor" i rasteže riječi "onda skrenite uliiijeeevo , udeeesno" .
Changelog !
What’s new in version 8.9.1
Attention!
This app update requires downloading the maps again as we improved the map style and zoom handling.
Please ensure that you have a steady WiFi connection.
Further improvements:
– New main menu
– New, combined address search
– Added quick navigation start to work address
– Apptimization, bug fixes and performance improvements
Zadnji uredio walter66 : 31-07-2017 u 22:59
Hehe
Probao sam redownloadati ali opet ista greška prilikom instalacije.
ja sam dirty flashao preko stare verzije na ovom coolpad mobu kaj imam starom i sve dela, nema greške.. stavit ću to i na radio u auto..
Jesam. Ne dođe do tog dijela da bi skinuo preko wifi-a.
Ukratko :
Kopiraš datoteku Europe v8.9.1 AMAZON.apk iz računala na mobitel preko USB na Root interne memorije ili
skineš direktno s prvog posta , u folder Download . Nakon toga otkopčaš računalo ako je spojeno preko USB i s
nekim File Managerom pokreneš APK (mora biti dozvoljena instalacija iz nepoznatog izvora , izvan "Marketa" ) .
Instaliraš i pokreneš aplikaciju koja preko Wifi završi instalaciju , to traje oko 20-30 minuta , ovisno o kartama koje
želiš na aplikaciji .
Događa se da instalacija ne uspije , ali samo u slučaju nedostatka prostora ili ako je uređaj stariji model s dvije SIM
kartice (Dual SIM) .
Pitanje :
Koji uređaj imaš (telefon , tablet) , bilo bi dobro da napišeš tako da vidimo , može li na njega Navigon ili ne !???
napisao je ranije
Sony Xperia Z3
mora raditi bez problema, jedino ako nije memorija full puna..
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php
A da stvarno. Sorry ;-)
Mora radit na svakom androidu cak i na kopiji samsunga.
malo sam po drugim forumima citao da kod nekih radi kod nekih nece navigon europe , a tako i sa select ,na Samsung Galaxy S8 sad dali je do uredjaja ili do neznanja instaliranja (prazne memorije i cache) , ko zna !?
Mi se tu raspričali kako radi ili ne radi na Samsung Galaxy S8 , a onaj kome treba @zvone_16 u uopće
ne razbija glavu i više se ne javlja . Sad se negdje rashlađuje na moru i pijucka "radler" pivo u hladovini !
![]()
To je tak kad je covjek hedonist a mi tehnoloski freakovi
Možda uspiješ instalirati Navigon na Samsung Galaxy S8 , kad ga malo bolje upoznaš ili uhvatiš više vremena .
Uglavnom većina ima problema , problem je izgleda u dorađenom Android OS_u od strane Samsunga , malo
sam "guglao" i svuda po forumima nailazim na ovakve dijaloge , u kojima se žale .
Samsung Galaxy S8 - Navigon-Europa Fehlermeldung
" Habe das Problem, das Navigon Europa nicht geht .
Bekomme immer die Meldung, das ein Fehler aufgetreten ist.
Wie ist das bei euch ?"
...
" So einen ähnlichen Fehler hatte ich auch. Lag daran dass die App
keine Berechtigungen genommen hat wie Standort etc. Such mal
hier im Forum, ich habe das Problem lösen können. "
Zadnji uredio walter66 : 09-08-2017 u 11:37
A koja je razlika između ovog Amazonovog i NAVIGON Europe v5.9.0? Da pokušam s tim?
Postoji neka razlika , barem po imenu i verziji izdanja Aplikacije , na prvom postu imaš i opis ako klikneš na "Prikaži" .
Cjelo vrijeme Ti pišeš da ne radi klasični NAVIGON Europe v5.9.0 , a ovo je Tema za NAVIGON Europe v8.9.1 Amazon .
Deinstaliraj i izbriši sve što je ostalo od onog i stavi ovaj NAVIGON , pa ako radi super , ako ne radi onda j*b*ga .![]()
Zadnji uredio walter66 : 10-08-2017 u 10:45
Amazonov ima default neke feature koji obican nema. Npr panorama view.
Pusti sta te briga.
Obican navigon europe novi ne radi isprobano. Amazon radi. Tocka.
koliko god se mi trudili pojasni i pomoci uvijek se netko nadje kome to neodgovara ili ne kapira, ali postoji na internetu dovoljno materije za svaki problem rijesenje , sad dali je uspijesno ili nije to ovisi o samoj osobi !? ali ovdije ponekad uz to sve nemozes na zelene grane !
ne preostaje drugo nego ignorirati pitanje !ili ??
Zna netko zašto ne radi na Samsung Galaxy S8, kod instalacije javlja da je paket oštećen, dok na Sony Xperiji Z3 radi?Ja još uvijek ne vjerujem da može napisati ovako nešto na Post #2 , a da uopće nije probao verziju iz naslova !
Bookmarks