Planiram na jesen, negdje iduci mjesec svoj LG G2 zamjeniti nekim boljim.
Kupujem mobitel samo nov zapakiran sa njuskala, nista pretplata bonovi jer se kod operatera nista od toga ne isplati.
S obzirom da ce kroz mjesec dana vjerojatno jos pasti cijene, za mobitel dajem maximalno 3000kn a ako bi nasao nesto i jeftinije to bi bilo super nesto ustediti.
Zanima me sto mislite da je najbolje za te novce.
Ne zelim iphone, ne zelim windows phone, niti blackberry vec samo android.
Vise sam vjeran markama nego kinezima mada ima i dobrih kineza ali mi je zeznuto zbog garancije, lakse mi je uzeti nesto kupljeno kod operatera nego recimo naruciti mob preko neta pa kad se strga a sta onda...
Vjerujem da cu za te pare uspjeti piknuti nesto od ovoga
LG G4
Samsung Galaxy S6
Sony Xperia Z3
dok mi je na listi onih koji su zanimljivi:
Huawei P8
Huawei Asend Mate 7 te Honor 6 ili 7 sad nisam siguran
Meizu MX5
Asus Zenfone 2
bitno mi je da je dobra kamera, zato mi je G4 najjaci, a tek onaj sa koznom maskom nesto fenomenlno...cini mi se da mu je baterija u rangu sa S6 koji mi je prelijep, dok Xperia ima samo jaku bateriju i to mi je kod nje najveci plus...
ako imate jos nesto za predloziti samo recite, gledao sam i Galaxy Note seriju ali mislim da ipak nista od toga to je preveliko, mislim da ce jedva proci i ovih 5.5 inca..
Gledao sam i neke HTC modele, ali nista mi se ne svida osim dizajna (M9,Desire 820,Desire Eye)tako da HTC ipak nebih...

Odgovori uz citat
Bookmarks