Znaci zanima me koje mobitele mi vi preporucujete a da su u tome cjenovnom razredu,ja imam svojih favorita ali zelim cuti vasa razmisljanja.
Hvala unaprijed
Znaci zanima me koje mobitele mi vi preporucujete a da su u tome cjenovnom razredu,ja imam svojih favorita ali zelim cuti vasa razmisljanja.
Hvala unaprijed
navedi neke stvari koje su ti bitne, ne mozemo mi tek tako znat sto bi ti htio...
cvita
Da ima symbian,da je vise podreden multimediji,znaci kamera,ekran,videi,muzika...
a po tome onda SE w960 po meni ili k850, ako ti je vaznija kamera od symbiana, i to je naravno ako mislis kupovat u oglasniku (mada w960 malo prelazi cijenu, ali ne puno)..
cvita
Moj izbor za tu lovu je 6500 slide ili k850...
S obzirom da trazis symbian mislim da je e65 odlican izbor
Ostali symb modeli su jednostavno preruzni/preglomazni da bi mi bili interesantni...
ku990 , nije symbian al je ostalo![]()
W960 ili eventualno N95. Symbian,multimedija,dobar dizajn...
Pa ono,dosta sam se zapalio za N95,mob fakat ima sve a sa slabijom baterijom cu prezivjet.Sto se tice izrade,budem stavio onu traku na slide i skljocanje rijeseno...Kaj vi mislite jel se isplati dat 3000kn za novu N95?
ne![]()
mozda nova w960 serija ali i P1 ne zaostaje![]()
Vidiš,P1... Njega se nisam sjetioMultimedija,GPS i još Office i odlična tipkovnica
P1 , w960 ili N95....
P1 i w960 su dva skoro pa ista uređaja uz nekakve sitne razlike pa bih osobno stao malo više na stranu kod ovog walkmana zbog više memorije, walkman softa + touch playera i subjektivno zbog boljeg dizajna..
Ali ne treba zaboraviti niti nokiu koja bi mogla biti pravi izbor za tebe u ovoj trilemi..![]()
Zadnji uredio wildbabe : 25-01-2008 u 17:38
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Mislim da nokija n95 pokriva sve tvoje zahtjeve i da ne trebas dalje traziti..
svakako bih sveo izbor izmedju N95 i W960.
W960 je glazbeni symbian koji ima strasnih 8gb memorije i veliki ekran osjetljiv na dodir.
s druge strane N95 je natrpan gotovo svime sto se moze pozeliti i ima vrhunske zvucnike.malo smeta losa izrada.
najbolje uzmi oba u ruke pa sam odluci.
Da,rado bi ja W960 al on dosta premasuje budzet.N95 mogu dobiti za 3000kn skroz novog s garancijom a w960 kostao 3300 i taj je vec bio prodan,sljedeci je 3700 sto nedam jer se vise isplati N95.Uzet cu N95 u ponedjeljak moze![]()
Bookmarks