ja bi uzeo neki od mda, imas wlan i velik touchscreen ekran i to mi se cini najlogicnijim za sufranje i ostalo... a i wm platforma je bolja od simbiana...vecina ih ima tipkovnicu no meni osobno jako smeta debljina uređaja...razmisli o nekom pda/gsm
Trebao bi imati wlan, min 2mpix kameru, neki zadovoljavajuci mp3 player (ili bar mogucnost instalacije istoga), treba imati relativno brz softver (brzi od n70 za barem duplo), qwerty tipkovnicu i eventualno touchscreen...
E sad, ja sam malo gledao po gsm areni i ono sto mi uljece kao neki primarni izbor su se p990 ili p1. P1 mi se svidja, ali mu je cijena malo paprena, te je relativno nov mob, pa nisam upoznat sa stabilnoscu i brzinom njegovog os-a. Za p990 sam citao da ima svakavih problema, prvenstveno uzrokovanih nedovoljnom kolicinom memorije, pa nisam siguran niti za njega. Tu jos ulazi u izbor i nokia e61i, ali neznam, nekako mi ne pase...
Ako imate jos kakav prijedlog ili za i protiv ovih navedenih mobova, rado cu ih cut i uzet u razmatranje...
ja bi uzeo neki od mda, imas wlan i velik touchscreen ekran i to mi se cini najlogicnijim za sufranje i ostalo... a i wm platforma je bolja od simbiana...vecina ih ima tipkovnicu no meni osobno jako smeta debljina uređaja...razmisli o nekom pda/gsm
bio nekad oglas...
Meni se nekako P1 namece kao najbolji izbor ,ja sam ga koristio jedno 2-3 h ali nisam kompetentan dati izjavu o softvareu jer nikad prije nisam koristio SE-ov uiq telefon,sto se tice dizajna,kamere i opcenito multimedije ima moje preporuke...jedini je problem sto je skuplji od 3000kn...
definitivno P1,jer p990 zaostaje po svemu.samo je pitanje da li ce ti odgovarati.
P1 je ipak nekakav nasljednik P990 koji se bas i nije proslavio.![]()
Okey, da malo ovo opet aktualiziram...sad mi je sjela lova na racun, pa mogu uzet za ozbiljno u razmisljanje sta je moj slijedeci mob...
Malo sam jos brljavio po netu trazeci sta bi mi sve pasalo, i nekako je izbor na kraju pao izmedju P1i i HTC p3600...sa wm platformom nisam upoznat, ali sam dosta prckao po hp ipaq uredjajima i ne mogu reci da me to previse privlaci, a i po pitanju baterije mi izgleda da htc opako zaostaje za p1...
HTC ima jaci procesor,GPS i prednost u OS-u,a baterija je 1500mAh i HSDPA
P1 ima samo bolju kameru i nesto ljepsi dizajn.ali ako ne preferiras WM,onda je i P1 dobar izbor.
Eto, hvala na pomoci, sutra mi stize p1
Na kraju je ipak izdrzljivija baterija prevagnula neke prednosti HTC-a...
...čestitam na izboru...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks