Tema za novi iPhone 4S. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
Tema za novi iPhone 4S. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
Zadnji uredio imaticx : 04-10-2011 u 22:26
iPhone 5s 16 GB
vidim da je apple izmislio i google voice..
nikad kraja tim inovacijama...![]()
...tresla se brda rodia se mis
...ovo je bila prezentacija 8MP kamere i boljih perfomansi koje 70% iphone korisnika i tako nezanima jer njima je bitna samo sminka a sta se tice IOS-a 5, njega ce imat i oni koji su daleko na 3GS-u
Moram priznati da sam razocaran,14mjeseci i oni naprave po izgledu isti mobitel,sve je ovo super ali covjek bi ocekivao novi dizajn i veci ekran nakon skoro 5 godina proizvodnje -_-
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
*umjesto MB treba ić GB u storage
Tolka pompa i prezentacija oko običnog update zapravo. Gledajući prema ostalim proizvođačima ovo je kao s Desirea na HD ili Sensation, galaxy s na s2. Kad bi i ostali proizvođači toliko uložili u prezentaciju, marketing i reklamu di bi bio kraj Appleu
Izgleda da ćemo i ovog preskočit za stalno koritšenje kao i sve ostale do sada.
http://www.mobil.hr/novosti/apple/ap...dstavljen-4262
Da barem bude u rpodaji kod nas malo ranije
Isto sam razocaran, mislio sam da ce tijekom prezentacije poslije ovoga predstaviti iPhone 5, ali nista od toga. Necu ga kupovati, bar do 3. mjeseca dok mi na 4 ne istekne garancija, a onda cemo vidjeti. Najvise bih ga kupio zbog kamere i novog grafickog procesora. Ostalo nista zanimljivo. A i sad kad dode iOS 5 sa 200 poboljsanja, bit ce kao da imam novi mob![]()
iPhone 5s 16 GB
Najvise me zapravo zaintrigirao Siri,cini se kao odlicna stvar...
i4 ostaje kod mene dok ne dodje pravi upgrade,dotad me veseli iOS 5![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Da, zanimljiv je Siri, samo steta sto je na engleskom. Mozda kroz koju godinu dodje i na HR
iPhone 5s 16 GB
ja sam takoder totalno razocarana, ako nista drugo, ocekivala sam ipak novi dizajn i nesto veci ekran...
nije neka prevelika razlika da bih sad trcala kupovat novi, kada dode vrijeme produzivanja ugovora, vrlo rado cu se prebacit na neki drugi mobitel...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
koma(((
ali i ocekivano od ejpla...majstori za gluposti....
svaka cast retina displeju i iOS-u, ali definitivno se ocekivalo puno vise od novog uredjaja, ali i veci displej...konkurencija ima sada pune ruke posla...
RoBee
disappointment....
Jedino dobro od svega je kaj sad znamo da će prava 5ica morat bit drugačija...za jedno godinu dana...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovo je trebala biti petica, samo ih je konkurencija pregazila ljetos i sa ovakvim specifikacijama bi izostao wow efekt, pa su ovo izveli kao evoluciju četvorke... A Apple bi trenutno uspio i u prodaji potkova za tapire, tako da nema frke.
ako kupim 4S u Canadi, dal će to raditi tu kod nas i dal ću ga moći otključati?
da li mi treba kartica od njihovog operatera tj. od operatera di je kupljen?
samoubojstvo iz zasjede....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Mislim da tamo oni imaju i prodaju otključane modele. Pitaš da li je mob "unlocked"...ako je, radit će svugdje u svijetu i na bilo kojem operateru.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Samo, mislim da će se sad prodavati samo sa pretplatom, kaj ne?![]()
One day, sky went blue...
ovime profitiraju stari korisnici 4.jer imaju uređaj koji je izgledom isti kao i najnoviji 4s.Dionice apela su pale 5 posto zbog razočaranja u novi iphone.Dok dođe i-phone 5,konkurencija će imati već 4.3 inčne zaslone u HD rezoluciji.Najavljuje se i tegra 3,sa 4 jezgre i jednom pomoćnom,te podrškom za kameru od 16 mpx...3D...
i-phone 4 će moći sve odraditi brzo kao i ovaj 4S. Jedino će slike moći biti malo veće i snimati ce full HD,ako je to nekome bitno...
Da je ovaj 4S izašao prije optimusa 2x onda bi donekle bio logičan...
Novi A5 je moćan komadić silicija:
http://www.blogcdn.com/www.engadget....0-04i4s3-7.jpg
http://www.intel.com/corporate/press...ie_flat_HR.jpg
Još jednom zaplješćimo marketingu i lošem photoshopu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kad izlazi iOS 5 za update i dal se mozda zna kada ce untethered jailbreak?
iOS 5 dolazi 12.10![]()
One day, sky went blue...
ja neznam koji je ljudima vrag, isti je izvana ali iz nutra je zvijer, ako je akmera na obicnoj cetvorci prebrutalna pa onda ce ova nova kamera napravit cuda, onda brzi internet za duplo, pa ona procesor grafika pa 1gb rama, sve je napredovalo osim izgleda koji je iovako savrsen, da je ekran veci bio bi tip top al dobro necemo cjepidlacit, a ovo kaj mnogima nista ne predstavlja bolji hardware nego izgled mobitela to su oni koji kupe iphone i ne promijene niti wallpaper nego je sve tvornicki ali glavno da kazu imam iphone, isto kao sto su bili 3g i 3gs isti su iz vana ali iznutra nebo i zemljam na 3g sve zivo je stekalo za razliku od 3gs jer je 3gs imao duplo brzi procesor i jacu grafiku, tako ce bit i sa cetvorkom, kad se nova cetvorka malo uhoda na trzistu sigurno ce puno stvari koje ce se radit da se iskoristi potencijal 4s losije radit na obicnoj cetvorci, i to kad mi se uspoređuju android mobiteli, pa ljudi moji onda kupite neki drugi ljepsi mobitel ako vam je iphone dosadan, ja sam koristio i android i iphone i kada sam bio na androidu htio sam plakat kako je sve jeftino i jadno napravljeno ( ja sam bio prije jedan koji je srao po iphonu dok nisam kupio 3gs prvi put) od aplikacija do igrica i svega ostalog, nije apple kriv sto ga ljudi gledaju ko boga, i sto su kod nas cijene apple proizvoda u nebesima i za to nije apple kriv ,ali svaka stvar na iphonu je kvaliteta i radi jednostavno savršeno, naravno sa jailbreakomnista ne znaci jedan galaxy s 2 koji je hardwerski jak ali cemu uopce taj hardware kad nema aplikacija niti igra koja ce iskoristit taj potencijal, i tako velik ekran nije potreban za mobitel jer onda kupite tablet, zato nemojte se zivcirat, imate puuuno mobitela drugih firmi pa kupujte kolko vas volja
A što ste vi očekivali? Ista je stvar kao i 3G i 3GS.
Meni osobno je nadogradnja očekivana i Apple je godinu dana miran.
Prema nekim informacijama za pola godine izlazi iPhone 5.
Što bi bilo i očekivano nakon ove sramote koje su predstavili.
Sve su lijepo prezentirali 7x brži, 2x bolji proc, 142x bolje prodavanje samsung-ovih komponenti, ali da baterija na novoj verziji traje krače to nisu nigdje spomenuli.
Kao izmaklo slučajno? Je da možeš si mislit.
A iskreno ne znam čemu se mi svi čudimo dok nije bilo Steva Jobsa nije bilo niti appla, Steve Jobs je otišao apple se vrača na staro staze točnije nigdje.
Zadnji uređaji koje će još biti donekle su iPhone 5 i iPad 3 jer je na njima još radio SJ a sve ostal sjedi i plači.
Bookmarks