Probaj dok je pokrenut Viber, dugim pritiskom na Windows tipku prebaciti na neku drugu aplikaciju, onda isprobaj da li možeš primati poruke i pozive.
pozdrav,imam jedan problem,kako sam več spomenu radi se o Nokiji Lumiji 530,instalirao sam Viber i sve ok,mogu pozivat,primati poruke,ali kad izađem iz Vibera odmah sam off-line znači pokaže kao da nisam na mreži.pregledao sam sve opcije i nigdje nema te opcije "log inn,log out.i opet kad otvorim Viber sve dok sam u programu mogu primiti poziv.konkretno verzija Vibera je 4.4.0 dali je neko imao sličan problem jer mi nije logično da stalno moram držati pokrenut Viber da bih "primio" poziv.svi savjeti i predlozi su dobrodošli,dok nisam slupao mob.Hvala
Probaj dok je pokrenut Viber, dugim pritiskom na Windows tipku prebaciti na neku drugu aplikaciju, onda isprobaj da li možeš primati poruke i pozive.
ej rješio sam,ima opcija "conect with facebook" i valjda ga onda "log" facebooka "drži" online,glupost al eto radi,dosta raje je imalo isti problem pa eto im rješenja,hvala u svakom slučaju,pozdrav iz Zenice grada Čelika.
Bookmarks