Napokon izasao Viber za android.Do sada su mogli uzivat samo oni sa iphonom a od danas i mi
http://www.viber.com/
Zadnji uredio ravilov : 20-07-2011 u 14:52
Pošto sam malo neuk da lì neko može objasniti kako šljaka tako Viber?
nema vece face od Isusa
Viber ti funkcionira da zoves i saljes besplatno korisnike iPhonea i androida koji imaju instaliran viber.
Radi ili na 3G mrezi ili wifi.
Odlicno mi je kod njega sto se prijavis sa svojim pravim brojem telefona pa ti automatski povuce kontakte iz imenika koji imaju viber instaliran..
Koristim ga jos od kad je izasla beta verzija, i odlican je!
Viber je specifičan po tome što ne zahtijeva registraciju već samo broj vašeg mobitela nakon čega u vašem imeniku pretražuje brojeve čiji korisnici već imaju instaliran Viber. Na ovaj način moguće je izravno iz imenika pozivati one kontakte koji koriste Viber, ali imajte na umu da za pozvive koristi isključivo podatkovnu vezu (WiFi ili 3G).
Viber zakon!
IM + (Najbolji messenger dosada) https://market.android.com/details?i...=search_result podržava dosta protokola, i Facebook među ostalim.
Znači ako ide preko 3Ga tj. preko mreže znači i da ti ipak skida neki promet ili? Ne kužim na koju foru je besplatan... Jasno mi je ako imam neograničen internet promet doma preko wi-fia.
nema vece face od Isusa
A kako bi molim te mogao uspostaviti vezu a da ne koristi ni klasični poziv ni data promet? Pod prostornim valovimaČak i kad ideš preko mobilnog Interneta može te ispasti vrlo jeftino ili besplatno, ako već imaš neki data paket ili još bolje flat. Naravno, plaćaš ti taj paket ali u odnosu na klasično zvanje nekoga recimo izvan HR je neusporedivo povoljnije. A od doma preko wlan-a se tek nema što diskutirati
![]()
Jaoo, ljudi vide "besplatan" i odmah pomahnitaju...
Nista u zivotu nije 100% besplatno. Ovo je "najbesplatnije sto moze biti". Viber kaze da je besplatno jer oni nista ne naplacuju niti ne dobivaju od toga, tvoj internet promet je stvar tvog providera i tebe.
Malo logike, ljudi...
Zadnji uredio ravilov : 21-07-2011 u 12:14
Slično kao i whatsapp, samo što se jedan bazira na pozivima, a drugi na porukama. Jednom kad/ako dobijeml valjano mobilne flat tarife, takve aplikacije će biti must have...
Kako se kontakti poslože po prezimenu? Nigdje ne vidim tu opciju... Nisam ni znao da mi preko 20 kontakata koristi tu aplikaciju, ima ih i s ovog foruma.![]()
Još je u beti, pričekaj dok skužiš kako poruke ne možeš pisati u landscapeu![]()
Support stranica je također korisna: http://helpme.viber.com/index.php?/News/List/Index/1
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dali je možda tko testirao kolika je potrošnja, jer baš i nisam navikao da mi je net na mobu upaljen cijelo vrijeme, danas sam se napatio dak sam namjestio, pošto mi je u x10mini pro 098 kartica i preko nje ide mi net, i tako jedno pola sata, čekam kod, pišem ponovo broj mobitela neće pa neće, i upišem svoj drugi broj i odmah proradilo, aplikacija je dobra poruke stižu odmah a ne kao sms-ovi nikada doći.
što se tiče sms poruka, piše ti jel delivered ili nije.. pa znaš jel netko ima uključen podatkovni promet ili ne..
većina ljudi s kojima tipkam ima iPhone ili android, pa mi je odličan zbog besplatnih sms poruka..
pozive rjeđe koristim, jer imam neograničene razgovore, ali bila sam isprobavala i puno mi je bolji od npr skypea..
ima velika ponuda jeftinih androida na tržištu, a ni internet opcije nisu toliko skupe više, pa ne vidim razloga zašto nebi ta aplikacija ostala među popularnijim..
pogotovo onim osobama koje imaju prijatelje/ rodbinu van države, gdje se pozivi i sms i dalje naplaćuju bezobrazno puno.. a ovako pričaš i šalješ sms besplatno![]()
Radi i na edge-u,a ne samo na 3G kaj ne?
Probao sam danas razgovarati, ali veza je često pucala i sugovornika sam teško čuo. A nadam se da će popraviti te bugove...
Radi na 3G. (Pozivi).
Sms radi i na 2G
Odlično radi preko Wlana. Zvao s Androida na iPhone, i s Androida na Android.
Pitanje, kako ću ja znati dali je korisnik online kad ga zovem? Znam da ga mogu zvati pa kad se nejavi dobije propušten poziv, al nebi bilo loše da postoji neki znak (kao recimo na go chatu) pored osobe koja je online.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dali će mi aplikacija raditi ako isključim "Background data"?
To mi je vrlo bitno pošto bi koristio isključivo preko wlana jer na tom broju nemam nikakav data paket već povremeno odem na 0.facebook.
Znaći kad isključim "background data" aplikacija neradi promet?
Bezveze je što se aplikacija ne može isključiti na normalan način osim task killerom. Troši previše baterije čak i kad radi u pozadini, mob jedva izdrži pola dana...
hmm... jesi siguran da je do aplikacije? ja koristim viber od 3 mjeseca, i baterija mi cijelo vrijeme isto drži.. cijelo vrijeme 3G upaljen, igrice, pozivi, sms, mailovi.. ujutro skinem s punjača, navečer punim.. ponekad ni nemoram navečer punit (jer bat bude na cca 40%)
Naravno, potrosnja se stabilizirala kad sam ga deinstalirao. Ne znam do cega drugog bi moglo biti...
Čudno, ovih nekoliko dana što ga testiram nisam primjetio da mi je imalo utjecao na bateriju. U 12h aktivnosti pocucla do 2min procesorskog vremena što nije dovoljno da ga OS registrira niti na listi potrošača (battery status). Usporedno s time, Tweetdeck mi u 12h pocucla 5-7min CPU vremena i xy MB prometa i predstavlja 2-5% ukupne potrošnje. Stvarno sam ugodno iznenađen Viberom jer sam u početku očekivao veliku potrošnju čim sam vidio da app nema tradicionalni exit.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne znam sto je, vidim po komentarima da i drugi imaju taj problem... :S
..nisam primjetio nikakvu povecanu potrosnju baterije dok koristim vibera - i to mu je velik plus, za razliku od skypa, koji je volio "papati" bateriju...
-galaxy s
Bookmarks