Koliko znam viber ne može biti sa istim brojem na 2 mobitela. Mislim da sam ja morao ponovo aktivirati viber kad sam ga reinstalirao, tebi ne nudi to?
Imam čudan problem s Viberom, kupio sam tati polovni, ali neraspakirani HTC uz kojeg nije došla memorijska. Imam Xperiu X10 Mini, izvadio sam iz nje memorijsku i stavio u HTC i isao podesiti Viber tati, podesim ga i ''ulogira se'' ali se meni na Xperii iskljuci, i tako stalnooo.. ne znam u čemu je problem, pokušao sam s reinstalacijom i prebacivanju same aplikacije na memorijsku ali bezuspješno
Koliko znam viber ne može biti sa istim brojem na 2 mobitela. Mislim da sam ja morao ponovo aktivirati viber kad sam ga reinstalirao, tebi ne nudi to?
Nije isti broj na dva mobitela u tom je problem
Nije mi jasno zašto prebacuješ memorijsku zbog instaliranja Vibera?
Na novom mobitelu korisnik se prijavi sa svojim google računom, ode na google play skine Viber i instalira ga. Kod instalacije Viber prepozna da je nova instalacija, pita te broj telefona, da ti aktivacijski kod i napravi potrebne direktorije. Pretpostavljam da Viber imaš na kartici, i čim si tu karticu ubacio u HTC, Viber je prepoznao da je tu već bio i nije se aktivirao.
Ja bi probao ovako: deinstaliraj Viber sa i pobriši njegov direktorij (pretpostavljam da se zove Viber). Nakon toga ne stavljaj karticu, nego skini Viber sa Playa i instaliraj ga.
na novom telefonu kad otvoriš viber idi na settings > deactivate.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks