iskopaj bateriju pa probaj upalit (ili si to več probal, nisam skužil iz konteksta)
Pozdrav!
Samo ukratko pošto mislim da mu nema spasa,al svejedno da vas čujem.
Laptop je od frendice. Prije godinu je prdnuo punjač i naručio sam originalni novi. Radio je ko zmaj,prije 2 mj sam ga ga očistio i nabacio nove Windowse i sve 5.
Jučer ga donosi da je najednom crko.
Punjač sam ispitao i ispravan je,na njega laptop ne reagira i e puni se niti se da upalit.
Kad ga spojim na punjač,ona lampica zasvijetli zeleno,pa narančasto i ugasi se lampica i to je to.
Rastavio sam ga na proste faktore,malo pogledao spojeve al ne vidim neki veći belaj.
Jel ovo ploča rekla svoje ili...?
EDIT:
Evo sam ga sad opet spajao na punjač s baterijom opet.
Kad spojim bateriju,upali se predzadnja ledica (zelena) i ova do nje 7 puta zablinka i osmi put zazeleni i ugase se obje. Nakon nekog vremena opet isto i tako u krug...![]()
iskopaj bateriju pa probaj upalit (ili si to več probal, nisam skužil iz konteksta)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Neće ni s njom ni bez nje...
Gledao sam malo šta 7 blinkova znači al čorak sva riješenja s neta.
Mislio sam da baterija nema dovoljno snage da ga pokrene pa sam ga cijelu noć držao na punjaču al đaba...
Jesi probao resetirati bios?
http://www.iarfhlaith.com/wp-content...e-document.pdf (str. 128 - 5-53)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Vadio sam bateriju. Nisam ju držao van svih 5 minuta,ali ako je presudno,mogu opet...![]()
Bookmarks