Mozda je problem u codecima,jer sve vidis normalno samo ne film?Pokusaj nabaviti program "TVtool"
Evo napokon kupih novi TV koji ima S Video ulaz i pomislih kako ce sad spajanje proci glatko...
No, spojim ja sve to i sve lijepo u boji na TV-u, dok ne idem gledati dvd ili divx preko notebook-a, e onda je slika crna (mislim na sliku gdje se prikazuje film).
Zasto? Ima li tko kakvih pametnih savjeta?
Thanks...
maraschino - PTICICA
da, sve se vidi, samo ne film, cak kad stavim divx i ucitam subtitle, slova se vide a slika ne...
probati cu nabaviti taj tv tool...
maraschino - PTICICA
nabavi tv tool. a od codeca ce ti bit dosta ffdshow i ac3 filter.
pogledaj na www.dvd.box.sk za sve te programe+
tv tool http://www.majorgeeks.com/download403.html
Zadnji uredio ..::HRCO::.. : 26-08-2004 u 19:07
a mozda je i problem u playeru. koji player za divx koristis???
..zdravom logikom, ako se vide titlovi znači da je tv uspješno konektiran sa PC-om!Poslao: 3aTmr
da, sve se vidi, samo ne film, cak kad stavim divx i ucitam subtitle, slova se vide a slika ne...
probati cu nabaviti taj tv tool...što bi reklo da je problem u playeru, probaj pročačkat postavkama ili instaliraj DiViX g400 prilično koristan program. TV tool je dosta nestabilan, mada je nova verzija solidna...
koju grafičku imaš?
ako je nvidi-jina samo trebaš uključiti za full screen device -> secondary display
imam instalirane i ffdshow i ac3 filter, sad sam probao i sa tvtool-om, ali js uvijek isto.
probati cu malo pogledati po postavkama playera ili cu probati skiniti divix g400, pa javim rezultate...
maraschino - PTICICA
pazi, ako imas instaliran divx 5.2 player i codec i ffdshow nije dobro jel se zna dogodit da se te dvije aplikacije posvadaju kod reproduciranja filma pa slika zna biti naopacke i sive boje.
obrisi divx 5.2 player i codec, dosta ti je samo ffdshow i ac3filter.
sljedece je moguci prob. u playeru.
probaj bsplayer ako vec nisi i rad light. oba su za gledanje divx-a moguce ih je skinut takoder s www.dvd.box.sk
imam bsplayer - zadnja verzija. nemam divx 5.2 nego 5.1.1
dvd gledam na InterVideo WinDVD 4 i svugdi mi je isto. nema slike na TV-u, ali samo od filma... Kako sam vec rekao, kad npr. stavim divx i ucitam subtitle, slova se vide, ali nema slike (to ne mogu skuiziti)...
vec sam lud...![]()
maraschino - PTICICA
radi se u postavkama grafičke, kao što sam ti gore i napisao
ok. probati cu jos malo tu prckati, ali mislim da sam vec sve isprobao...
maraschino - PTICICA
javi... mozda imam ideju
hmmm, nista nisam postigao...
ajde decki dajte jos koju pametnu pa kud puklo da puklo...
maraschino - PTICICA
Možda da malo pojasniš što sve imaš u opcijama, koja je graf. kartica, da li si uključio overlay prikaz u playeru, itd.
3atmr. jesi slozio imao sam jucer isti problem ali s stijevom grafickom, ovo je rijesenje
desni klik na desktopu - properties - settings - advanced - displays i pored nacrtanog televizora - ukljucit crvenu tipku u zelenu, te ukljucit full screen (kruzic s tockicom) i na sliki monitora iznad ukljuciti prozorcice (ikona s prozorcicima pokraj full screen ikone) - apply
i to je to
ok. probati cu tako, sad trenutno nisam doma, ali vracam se kroz par dana, pa javim rezultate![]()
maraschino - PTICICA
e da imam atijevu, pa ti je ovo za atijeve. uglavnom nista nije programski problem vec se sve podesi u settingsima graficke kao sto je i gore
meni je isto atijeva...
mozda sutra vec probam. hvala na infu![]()
maraschino - PTICICA
sve radi sada
hvala na infu![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks