eto imam mogućnost uzeti taj mob na pretplatu za neku sitnu lovu pa me zanimaju vaši dojmovi a meni mob izgleda dosta ok a nisam imao ga mogućnost isprobat tj kakav je soft!
http://www.gsmarena.com/lg_ku250-1877.php
![]()
eto imam mogućnost uzeti taj mob na pretplatu za neku sitnu lovu pa me zanimaju vaši dojmovi a meni mob izgleda dosta ok a nisam imao ga mogućnost isprobat tj kakav je soft!
http://www.gsmarena.com/lg_ku250-1877.php
![]()
★★★★★
Moja prva pomisao bila je - vidi K750
upravo tako ja kad sam to frendu reako on se samo nasmijao!! neka kopija k750!
★★★★★
bolje ti je uzet k750, jer je ovo srot, prvo zbog jako malog ekrana a drugo kamera!
k750 je skuup!a ekrani su isti ??!http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1877
★★★★★
tesko ces ga jako prodati , lg ako nije fashion jako tesko i slabo idu , ako te netko i nazove nuditi ce ti nebulozne zamjene .
meni se ovo cini super povoljno za mobitel s tim karakteristikama (1.3 Mpix kamera 10 MB + microSD utor UMTS MP3 player Bluetooth, e-mail)
...u tmobile webshopu za samo 498 kn....
cijena mu je za mob s tim mogucnostima odlicna , ali uzmi u obzir da taj mobitel ces poslije jako tesko prodati i da brzo gubi na vrijednosti , a i posto sam ga probao uzasno je plastican dojam u ruci , i tipkovnica mi nikako ne pase , ekran je poprilicno dobar , dok kamera je bez obzira na 1.3mpx nis posebno , slike kad prebacis na komp su vrlo lose .
ima kakvih novijih saznanja? razmišljam se prebaciti na temobajl flex pa se dobije za 1 kn![]()
kako je sa spajanjem na komp, ima li softvera kakvih. vidio sam nekakav LG Agent ali slabo informacija o njemu
nisam ga ni ja uzeo....ona gumena tipkovnica...wtf????tko to još radi????
★★★★★
ahm... šteta. inače su dojmovi "vani" dosta pozitivni, ali pravi review ne nalazim, samo predstavljanja. a izrada je nešto jeftinija jer bi taj telefon trebao pokrenuti nekakvu "3G for all" akciju... na papiru je dosta opremljen
Na našim forumima obično vrijedi pravilo, 100 ljudi 100 čudi, tj. svako svoga konja hvali...![]()
Što se tiče LG KU250, ko ga kod kupi neće pogriješiti. Mobitel je ultra lagan i nudi dosta toga.
Dosta dugo se bavim prodajom mobitela tako da znam o čemu pričam... toliko od mene.. sretno!!
pa za 1 kunu se svaki isplati
ma, važem između njega na flex 60 ili SE K530i na flex 150. stvar je samo u tome da mi je 150 overkill ali bi to uzeo zbog mobitela (pa se poslije 4 mjeseca spustio na 60) ako taj LG niš ne valja. konkretnih informacija ili pravog reviewa nema
inače nemam nekih prevelikih zahtjeva, štajaznam... brijao sam na symbian al sad bi više neki mob koji mi ne smeta u džepu
Svasta se pise i najbolje ti je prosetat se do T centra i isprobat mob uzivo
Meni je mob za tu cijenu i vise nego OK...dobar ekran, mali tanki, ok dizajn, prosiriva memorija, BT... sve u svemu nelosa kupnja![]()
da, izgleda da će tako i biti. javim dojmove
Kakav ima utor za sluske?
KISI KISI
Ima neki nestandardni, slican USB konektoru, ali malo tanji....
Imas za kupit konektor, koji ukljucis u mob. pa na njega mozes prikljucit obicni 3.5 mm konektor. Ali same slusalice za njega su dosta jeftine, ali ne original! nego hama.
Meni se čini da je mobitel dobar. Sad mi je žao što imam KG800 jer je na KU250 ohoho bolji softver. Mislim onak, možeš pisati poruke i gledati slike dok ti glazba svira, jednostavni meniji, a općenito, mobitel je jako dobar za tu lovu.
Slazem se, mobitel je poprilicno dobar, jos za tu cijenu... Mislim da ce ta LG-ova kampanja (3G for All) zbilja dati dobre rezultate, i da ce uskoro, bas zahvaljujuci ovom mobitelu, 3G postati dio svacijeg zivota... Brzi internet u rukama... Zvuci zanimljivo.
Moze koja fotka mobitela uzivo? I kakav je ekran u uspredbi sa npr k750? Trajanje baterije? Treba mi nesto kao drugi mob ali opet necu da je bas kanta bez icega...
Thnx
EDIT:Na kratko sam ga pogledao u Tcentru pred koji mjesec i cinio mi se full ok ali bi volio review od nekoga tko ga koristi vec neko vrijeme![]()
KU 250 sam uzeo cim je izisao kod nas....oko nekih 4 mjeseca...nisam imao potrebu dekodirati ga...kao mobitel mi se na 1. ruku svidio...i ne kajem se sto sam ga uzeo...baterija traje i do 4 dana..bez obzira na frekventnost koristenja....osim ako po cjeli dan samo pricate na njega....ja ga koristim samo kao sredstvo dostupnosti dok sam vani (Stuttgart). Od svih 60-ak mobitela dosad,ovaj ima uvjerljivo najglasniju razinu zvona,odnosno zvuka,tako da ce vas odviknuti od kasnjenja na posao,kao mene,memoriju jako dobro podnosi,jedino sto mu treba cirka 5-10 sekundi,svaki put kad nesto ucitavate,ovisno o velicini kartice,vrijeme punjenja je 2-3 sata...tak da je dovoljno u slucaju hice i u kaficu na kavici ga puniti,softwerske mogucnosti su nista nevidjeno,jedino sto su rijetke u tom cjenovnom rangu mobitela,ali i dosta je jednostavan,ako to zelite.ako nekoga nesto tocno zanima;pitajte.
Zadnji uredio Alienware : 31-01-2008 u 09:09
Sad mu je cijena u Simpa paketu 348kn , uzeo sam ga opet samo da bi na njemu potrosio 3 simpa paketa sa 100kn koja su se akumulirala na stanju , nakon par dana sad mi je nekak dojam bolji nego prvi put , kao da je brzi mob i softver kao da je nesto opsezniji sto se tice podesavanja , mane su ostale iste - jako plastican dojam i gumena nezgodna tipkovnica , ali za tu lovu - boljeg nema , 176x220 ekran , microsd utor , i pristojna glasnoca - sigurno best buy na trzistu jer nek i duplo skuplji mobovi razvikanih imena nemaju ni upola funkcija kao ovaj ...
Daj pikni koju fotku moba uživo...mene zanima da ga piknem za treci br ali nikad ok iskustva s LG-om pa se razmišljam.
EDIT: koja je jacina baterije ??
ovo je jedina slika zasad opaljena , inace je taj dan bilo ruzno vrijeme pa zato i je tamnije ...
a baterija ako se ne prcka po mobu traje meni po 3-4 dana uz razgovore oko pola sata i 20ak smsova , ak se prcka - odnosno igra jer sam stavio gore neku igru Pub mania i zarazna je do bola igra , baterija drzi jedan i pol dan ali sam valjda jedno 12 sati igrao tu igrukak vrijeme prolazi izlaze neki nedostatci - recimo tipkovnica je zato jer je iz komada malo glasnija , ali generalno mob je najbolja kupnja sigurno , par dana sam imao paralelno i nokiu 3110c koja je 898kn u simpi a lg je 348 i lg je apsolutno bolji mob , ima puno bolji ekran u odnosu na nokiu , odlican mp3 player koji kao da je kopiran sa jednog drugog korejskog proizvodjaca ...
Bookmarks