Mene jednostavno zanima jedna stvar... Zašto koristiš Motonav kad postoje puno bolje i kvalitetnije navigacije od njega? Zašto ne probaš Navigon?
Jedan od fenomenalnih feature-a Mileston-a je Motonav navigacija kojom se koristim i čak imam dock za auto. Trenutno imam Android 2.1 sa svime šta mi treba.
Problem je u tome što nakon instalacije Froyo 2.2.1, službenog/neslužbenog izdanja koje je procurilo iz Motorole, ne mogu upogoniti Motonav.
Svi podaci se nalaze u Motonav folderu na SD kartici. Ovo je procedura koja je radila na 2.1, ali na 2.2 ne radi.
--- originalne upute na engleskom ---
So you have superuser access on your device? download root explorer and give su privileges to it. go to /system/app and hit "mound as r/w" then delete motonav.apk; after that change dir to /data/data and delete com.navngo.igo.javaclient, then reboot your droid. go to settings > apps, hit menu button and set filter to "all". search for com.navngo.igo.javaclient, force stop and deinstall (OVO SE NE MOŽE IZVESTI) . after that rename the motonav from here to motonav.apk and copy to /system/app. then install and it will run perfect!!
--- originalne upute na engleskom ---
Ako je kome uspjelo nek javi.
Hvala!
Zadnji uredio tomodroid : 24-02-2011 u 17:26
Mene jednostavno zanima jedna stvar... Zašto koristiš Motonav kad postoje puno bolje i kvalitetnije navigacije od njega? Zašto ne probaš Navigon?
Metoda koju imas tu radi bez problema i dalje, provjereno. -> [Milestone] Tutorial - uklanjanje Motonav-a
Jedino sto se u medjuvremenu promijenilo jeste to da pod tockom 4. varijabla sada glasi
;C:\android\platform-tools
ukoliko skines zadnji SDK.
Edit: Sad tek vidim da je pajo2 to vec napomenuo.
Radi, samo sam htio to isto napraviti preko root explorera, al nejde.
@GoGs
Čuj, savršeno mi radi. Trebaju ti samo prave mape - što novije i nemam nikakvih problema.
znam ja što treba i radi očajno. Najmanje savršeno. GUI je odvratno spor, šteka, trza pri okretanju karata, kad je mob malo više opterećen nekom aplikacijom u pozadini, ruši se. sve verzije isprobane, mape također.
Najlošija navigacija za android trenutno. Provjeri druge, pa ćeš onda vidjeti što je savršena navigacija.![]()
Primjetio sam jos i prije (ne sjecam se vise u kojem topicu) da ne podnosis kad si u istoj prostoriji s Motonav-om.
Nego da te pitam, imas kakva uputstva i link za dobru verziju tog Navigona (pretpostavljam da je to tvoja savrsena navigacija, ako ne, onda koju volis bas ono extra extra i preporucujes?) i odgovarajuce karte (HR) jer i ja vec duze vrijeme zelim probati neku drugu navigaciju a neznam koja je dobra. Mislim, ne stvara mi Motonav nikakve konkretne probleme (osim sto je tu i tamo spor ali nista strasno), ali svejedno me interesira kako je voziti se uz nesto drugo.
motonav je dobra navigacija, dosta ljudi koje znam su probali i ove alternativne, pa su se vratili nazad na motonav
al svejedno, ja osobno koristim navigon koji dosta brže radi, al ima i neusporedivo manje opcija, u usporedbi sa motonavom..
tu ti je tema:
http://cafe.mobil.hr/threads/67014-N...GPS-navigacija
nadam se da svi linkovi još uvijek rade..
sve što trebate naći od navigona postoji na mobilism forumu. tamo se informirajte. također, i ovdje na forumu postoje teme o njoj, dovoljno ih je samo pročitati.
Navigon je jako dobra navigacija baš zbog brzine grafičkog prikaza, smooth je totalka i to je ono što se traži. karte se vrlo lako nalaze, vrlo su točne i redovito se izdaju nove.
Da, motonav je jako dobra navigacija. No kad ja čujem "dong" i onda čekam 5 sekundi da mi rekalkulira rutu u srcu zagreba gdje nikad nisam u životu njušku gurnuo, onda jebeš kvalitetu navigacije kad je spora.
@tomodroid: prošao sam 90% hrvatske sa motonavom i navigonom, ako tebi radi, onda lijepo izvoli i instaliraj si motonav, no nema potrebe za riječnikom koji uopće nije primjeren.
Tebi je vrhunac navigacija koju si probao. Ok, što bi bilo da si probao u životu vozit fićeka? I ništa drugo osim njega? To bi bio najjači ferrari i pucao bi ti qurac što drugi voze 10 puta kvalitetnije aute, jer ti voziš najjači i nabrži fićek na svijetu?
Daj molim te, ponašaj se u skladu sa napretkom i prihvati neke činjenice.
Bookmarks