To su ti uključili uslugu Tko me zvao. Utipkaj *135# i "pozovi" to i onda slijedi upute da isključiš pa ti više neće prikazivat to prosljeđivanje poruka i nećeš dobivat više te poruke![]()
pozdrav,
koristim iphone i uvijek kada me netko zove ili ja njega nedavno mi se prikazuje "prosljeduje se poziv", sada me zanima dali je nesto s mobitelom (sto sumljam jer nije samo meni tako) ili je to neka njihova fora ili sta vec?
i cesto dobivam sms kao da imam prepusten poziv od broja xy, iako imam mrezu i sve, kao kazu mi ljudi da nekada mi bude da sam nedostupan iako imam cijelo vrijeme signal?!?!?!
jel jos netko ima takve probleme? uglavnom to mi se nedavno pocelo dogadjati...
To su ti uključili uslugu Tko me zvao. Utipkaj *135# i "pozovi" to i onda slijedi upute da isključiš pa ti više neće prikazivat to prosljeđivanje poruka i nećeš dobivat više te poruke![]()
Ma da...ali nije mu to rješenje. Ja isto koristim tele2 ali nemam takve probleme (SE g700) a ta poruka mi itekako odgovara ako sam npr. u zoni slabijeg signala ili ga isključim na 2 dana pa da vidim ko me je zvao.
Ja sam imao npr. takve probleme ali na t-mobile sa modelom SE c510 koji mi je dobar uređaj ali nažalost sam po sebi slab prijem signala pa se dešavalo da me ljudi zovu a ne mogu me dobiti onda mi dolaze poruke a u centru grada. Prodao ga, stavio karticu u nokiu 5230 koja je bolja sa signalom i sada sve štima!
ok, znaci ako nekog zovem JA isto mi pise prosljedjuje se poziv?! to je zbog te opcije? ok onda.
a da nekada nisam dostupan iako jesam... cudno... jedino mozda ima 3g upaljen pa mozda se on gubi, ali nekako sumljam...
I meni se cesto zna desiti da sam nedostupan, a to isto tako cesto ima veze sa 3G koliko sam ja istrazio.....zasto e to nemam pojma.
Ugasi govornu postu i ovo sto ti je kolega Sniper napisao pa ces rijesiti problem.....u slucaju da ti je to vec ugaseno aktiviraj pa ponovi sa deaktivacijom![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ako je slab 3G signal, mobitel se switcha između njema i EDGE-a. Isključite 3G pa onda gledajte dali ima pomaka.
Ta poruka je korisna jer nas informira o tome tko nas je zvao dok smo bili nedostupni, ili dok nam je bio isključen mob. A ta poruka "Napomena: uključena preusmjeravanja" (na Nokii E52) jest posljedica toga da je ta usluga aktivirana, a TELE2 ju je po defaultu aktivirao svima. Identična situacija je i na VIP-u... Ali ne bi te to trebalo zabrinjavati... Osim ako ti je ta usluga iritantna, možeš ju isključiti.
to je samo plus kome smeta ne kuzim ...zasto imas onda mobitel!!
Bookmarks