da ti nisu mozda blokirani izlazni pozivi pozivi???
Imate li problema sa TELE2 mrežom! Evo ja imam! Problem je u tome što ne mogu nazvai niti jedan broj. Niti 095 333 da nadoplatim bon ni službu za korisnike. Kad oću nazvati javi se neka govorna poruka.
da ti nisu mozda blokirani izlazni pozivi pozivi???
Nisam siguran! Imam MPX200 i resetirao sam mobitel! Nije pomoglo
A ne mogu ni poruku poslati!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-12-2005 u 21:58
Ako imaš koji drugi fon pri ruci probaj sa njim!
Ne zoves 095 nego samo 333,a ako si u romaingu sa VIP-om zoves jedan drugi broj, a to je 0951000333Izvorno postao Jay_CRO
Probao sam sve brojeve i 333 i 095 333 i 095 1000 333. Sve živo! Ne radi. Kaže kad zovem POZIV SE NE MOŽE OSTVARITI!
J**** tele2
Pa probaj posuditi od nekoga telefon i sa njegovog nazvati sluzbu za korisnike i postavi im upit sa tvojim problemom
Neki modeli ne rade sa Tele2 karticama. Možda se kolje sa tvojom Motorolom.
Na početku je sve radilo, prije 2 mjeseca-3 kad sam ju kupil. Počelo je s*** prije par dan.
zbilja ne znam kaj bi to moglo biti.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-12-2005 u 21:57
Pa nazovi službu za korisnike sa fiksne, daj im svoj broj od doma i nek te nazovi na njihov trošak.
Rekli su da moram u prodajni centar po novu karticu, da se nekaj s***
Moram pohvaliti njihovu službu za korisnike, odgovorili su mi danas na mail u roku od pola sata. Odgovor je naravno više manje isti kao i prije mjesec dana "I dalje imamo problema s SMSom u roamingu bla bla, poštovani bla bla," ali svaka im čast na brzini![]()
TELE2 haha! nadam se da se neće problemi pojavljivati u budućnosti!
Zadnji uredio Jay_CRO : 22-12-2005 u 23:05
To zbog rime ili...?Izvorno postao Jay_CRO
![]()
Jadni su!!!
pa ako su ti jadni ti ih lipo prestani koristit i riješit ćeš svoje probleme!
Da. A ovo dvoje funkcioniraju bezprijekorno...Izvorno postao Jay_CRO
![]()
i meni slicni problemu..otklinjeni nakon tek TJEDAN DANA.
a jesi li probao ubaciti karticu od drugog operatera od kada imaš problem sa tele2Izvorno postao Jay_CRO
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Evo ovako:
Ušao si u minus. Nazovi službu za korisnike s nekog drugog telefona i reci im da ti oni nadoplate tako što ćeš im ti izrecitirat broj s bona.To je jedini mogući način nadoplate kad uđeš u minus.
Kako je moguće uopće ući u minus na prepaidu?
Moguće je s porukama radi nesavršenosti billing sustava. Tako je bilo i na Vipu svojedobno.
ovo me podsjeca na dobra stara vremena od -15 kn na racunuIzvorno postao frish-KI
![]()
Meni frend ima problem u zadnje vrijeme kad provjerava račun *160#,javi mu UNKNOWN APPLICATION. Zašto?
zato jer nije *160# nego *130# !
nema potpisa
Bookmarks